Инфо

Берза

  • aero 700 ▲ 5,26%
  • alfa 33.000 ⚫ 0,00%
  • enhl 600 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 880 ▲ 0,92%
  • mtlc 2.020 ▲ 0,85%
  • niis 684 ⚫ 0,00%
  • sjpt 179 ▲ 2,87%
  • tgas 11.000 ▲ 1,36%
(7. јануар 2016.)
АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ СЕ ОДВИЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА

ПО РЕДУ ВОЖЊЕ

Градски и приградски аутобуски сабраћај на подручју Шапца одвија се по планираном распореду. Превозници су спремно дочекали и наставак школске године
Снег у првим данима нове године није изазвао веће проблеме у аутобуском саобраћају током новогодишњих и божићних празника. Осим првог јануарског дана, када се због обилнијих падавина теже долазило до појединих поцерских села, превоз се одвијао по планираном реду вожњу.
- Градски аутобуски превоз се одвијао по уобичајеном реду вожње. У прградском саобраћају било је појединих проблема на путевима који нису били очишћени првог дана снежних падави, а када се једно возило и окренуло на путу. Ипак, сви поласци су реализовани и није било скраћивања линија, тако да је општа оцена да је превоз у отежаним условима функционисао веома добро. Од понедељка 11. јануара, на улицама се налази још више возила, због окончања првог дела зимског распуста и наставка школске године, каже Петар Лончар, члан Градског већа задужен за саобраћај.
Трогодишњи уговор који превозници „Дуга“, „Мис Мики турс“ и „Мачва експрес“ имају са градом истиче у јуну следеће године. Ипак, поједини превозници су већ започели модернизацију возног парка.
- „Мачва експрес“ је прошле године у превоз увела десет новијих возила. Слично је урадила и „Дуга“, која од децембра прошле године у свом возном парку има четири аутобуса новије производње. Превозници у потпуности испуњавају све одредбе из уговора који је на снази до половине 2017. године, када ће Градска управа закључити нове уговоре о градском и приградском саобраћају на подручју Шапца, додаје наш саговорник.
М.С.М.

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa