14. januar 2016.14. jan 2016.

*ČIVIJAŠKI ’OROSKOP*

Jarac
Kao i svake godine, u ovo vreme imate problema sa ishranom. Nove godine, Božići, slave. Nije u redu da koristite telohranitelje da bi utvrdili kvalitet i ispravnost namernica koje konzumirate. Neće vas niko, nije dobro da ste paranoični. Važan je posao pred vama i koncentrišite se na to. U ljubavi pata karte, čuvajte to što imate.
Ovan
Taman ste se smirili, i sami sa sobom, a i sa drugima. Pomislili ste, eto dobro, kad ono – moša. Morali ste da odgovorite, niste mogli da izdržite. I to još kome, visokom i uveženom gostu. Stanite malo, za ime Boga, pustite druge da trče pred rudu. Ionako, prati vas loš glas. Lepota koju nosite je za medalju, kao i zdravlje. Malo se pričuvajte prehlade.
Bik
Mante se uzaludnog posla. Ne spajajte ono što se spojiti ne može. Posvetite se svojim, najbližim, a za ostale ne marite. Pa, kako prođete, prošli ste. Jeste da većina vas živi u istoj zgradi, ali svako svojim putem, molim, pa kom opanci, kom obojci. Zdravlje vas služi, niste mnogo izloženi aktivnostima na ulicu, a ljubav standardno.
Lav
Poznata je vaša strast ka klađenju, ali vam zvezde nisu naklonjene. Naročito kada su u pitanju vaša dva favorita. Na uloženih hiljadu dinara na pobedu Novaka Đokovića na Australian openu dobićete nekoliko dinara više. Možda da se kladite na to da će da uzme sva četiri Gred slema, to ima smisla, ali i tu je mala kvota. Ako dodate još i zlato u Riu, e to je druga pesma. Kada je reč o Real Madridu, tu se samo kladite na penale i +5 golova. Zidan je to.
Devica
Prekipelo je i morali ste upravo da branite kolege i profesiju. Toliko je dogorelo do noktiju. Svaka čast, respekt do neba. Sada više nije važno da li će to imati neku posledicu ili ne, ali trebalo je imati petlju i to uraditi. U nekim srećnijim sredinama, za ovo šta ste uradili sledila bi zaslužena nagrada i priznanje. Ostaje, ovako, strepnja da cela priča završi u drugom smeru. Zna se u čijim rukama je i nož i pogača.
Vaga
Nemojte da odustajete od svojih planova. Koliko god da je teško. Iako je do sada bilo privilegija, nekih sitnih, za to što želite da učinite, taj što ih ukida – takve majka više ne rađa. Vi imate svoj put i toga se prdržavajte. Naravno, ovo ima svrhu samo ako imate podršku svog partnera.
Škorpija
Velika je dilema pred vama. Jedan posao ste završili, a za drugi vas zovu. Ovaj drugi je duži, i on traje i traje. Imali biste sve pokriveno – platu, minuli rad, socijalno, zdravstveno, penziono. Malo li je. Problem je u tome što je drugi posao glavni konkurent prvom poslu, i tu može da izbije kuršlus. Saberite sve i oduzmite šta se mora, i prelomite. Samo jednom se živi, a publicitet nije za bacanje.
Strelac
Stranci rođeni u ovom znaku ove nedelje neće imati sreće. Prošli put je neko od njih dobio državljanstvo, ali sada to nije slučaj. Jeste da su se Srbi isprsili kao dobri domaćini, ali nije trebalo da idete i kod onih drugih domaćina. Iznervirali ste one prve, a još ste i svašta nešto pričali. Vodite, brate, svoju brigu, pustite druge da se muče i bez vas. Kod kuće je situacija upravo onakva kakva bi trebalo da bude.
Rak
Nove okolnosti vam idu na ruku. Oće vas ta fotelja, nikako da „zglajznete“. Ostaćete u njoj barem do kraja maja. Nezamenljivi ste. A, to što se neki bune, pustite to. Psi laju, karavani prolaze. Zar vam aplauz koji nedavno dobiste ne govori više od toga. U krajnjoj liniji i da odete, imate vi zlatan zanat u rukama.
Ribe
Svašta ste probali da budete, ali ne vredi. Ni direktor ni kelner. Ovo drugo vam nikako ne polazi za rukom. Veliki oval, malo ćevapa, puno gladnih usta. Da radite 24 sata dnevno, bez sna i pauze, ne možete da postignete. Držte se vi onoga šta najbolje znate. Donosite sudbonosne odluke, ali kada je donesete neku odluku, neka tako i bude, a ne oće...neće...
Blizanci
Ljubav je kod vas na prvo mestu, kakav posao, kakve pare. Zar ne radite toliko toga za „Dž“ i za partiju. Ulovili ste premiju, retko ko tako dobro prođe. Ni ta razlika u godinama nije toliko važna, niti što komšiluk priča o tome. Problem jeste što porodica te premije ne gleda blagonaklono na ovu vezu. Vremenom će sve doći na svoje.
Vodolija
Za vas nastupa relativno miran period u kojem je sasvim moguće da ostvarite i vidan napredak. Ne kažemo da ćete biti u prilici da kupite stan od 380 evra po kvadratnom metru, jer to još nikome nije pošlo za rukom - jeste obećano, ali još nije realizovano. Biće drugih stvari. Zamislite samo šta će tek u narednom periodu da bude moguće, tamo negde do kraja aprila.
PS Jedan Lav od sledećeg broja pisaće za „Glas Podrinja“, svake druge nedelje. Kakav Lav? Strašan Lav. Videćete.
N.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa