14. januar 2016.14. jan 2016.
TRADICIONALNI NOVOGODIŠNjI KOKTEL NOVE SRBIJE ŠABAC

ŠABAC IMA ZA KOGA DA GLASA

Gradski odbor Nove Srbije u Šapcu održao je 14. januara po novom, odnosno 1. januara po starom, julijanskom kalendaru, tradicionalni Novogodišnji koktel. U restoranu FK „Mačva“ u Šapcu skupilo se više od stotinu gostiju, članova i prijatelja ove stranke.
Koktel je otvorio predsednik GO NS Šabac, Božidar Katić, podsećajući na tradiciju održavanja ovih skupova u organizaciji NS Šabac, izrazio je zadovoljstvo načinom na koji ovaj koktel izgleda, pre svega brojem prisutnih, ali i načinom na koji je sve organizovano.
-Pred nama je izborna godina, sve ono što smo svih ovih godina čekali, ono čemu smo se nadali. Godina u kojoj treba da realizujemo sve ono o čemu smo svih ovih prethodnih godina pričali. Kretali smo se, i ove godine, sitnim koracima, malim pobedama, malo po malo ka onome što nam je cilj, ka onome što želimo. Pred nama je odlučujuća borba, najverovatnije 24. aprila ove godine bićemo u prilici da izađemo na crtu najjačima i da pokažemo da Šabac ima alternativu, da Šabac ima za koga da glasa, da Šabac nije zarobljen između loše vlasti i gore opozicije i da alternativa i jednima i drugima, ozbiljna i prava, u ovom gradu postoji, rekao je Katić.
Koktelu su prisustvovali predstavnici Dveri, Zapadne Srbije, Srpske radikalne stranke, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista, Državotvornog pokreta i, kao i svake godine UG „Cerski marš“. Po završetku svečanog dela koktela održana je žurka za omladinu Nove Srbije, koja predstavlja „ponos i pokretačku snagu Nove Srbije u Šapcu“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa