Info

14. januar 2016.14. jan 2016.
U OŠ „LAZA K. LAZAREVIĆ“ OD 8. DO 12. FEBRUARA ZIMSKI KAMP PRIRODNIH I DRUŠTVENIH NAUKA

ŽELIM DA ZNAM VIŠE

„Ako želiš da znaš bolje, ako želiš da znaš više, neka te biologija, geografija, istorija i pravopis srpskog jezika inspiriše“
Šabački osnovci imaće priliku da tokom zimskog raspusta učestvuju u radu Zimskog kampa prirodnih i društvenih nauka „Želim da znam više“ koji organizuje OŠ „Laza K. Lazarević“. Učenici od petog do sedmog razreda moći će da od 8. do 12. februara prodube stara i usvoje nova znanja iz geografije, biologije, istorije i pravopisa srpskog jezika uz nesebičnu podršku i predavanja prof. geografije Nataše Popović, prof. biologije Marijane Radaković, prof. istorije Bobana Čamdžića i prof. srpskog jezika Nikole Tanasića.
- Cilj kampa „Želim da znam više” jeste sticanje dodatnih znanja i veština iz oblasti biologije, geografije, istorije i pravopisa srpskog jezika koje će učenike dodatno motivisati i pripremiti za učešće na predstojećim takmičenjima, podsticanje kognitivnog mišljenja i razvoj misaonih operacija, snalaženje učenika u različitim situacijama u vezi sa istraživačkim zadacima van prostorija škole, razvijanje kreativnosti i maštovitosti kod učenika, isticanje značaja međusobne podrške i razvijanja saradničkih i prijateljskih odnosa među učenicima – rekao je prof. Nikola Tanasić.
Sve neophodne informacije u vezi sa Kampom zainteresovani učenici mogu pronaći i na sajtu OŠ „Laza K. Lazarević” njnjnj.oslaza.edu.rs.
O. G.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa