14. januar 2016.14. jan 2016.
GRADONAČELNIK ŠAPCA POSETIO GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE „REFLEKS“

DVE DECENIJE RAZVOJA

Razvoj preduzeća „Refleks“ datira od davne 1994. godine. Početak poslovanja bazirao se na prodaji građevinskog materijala, da bi dve decenije kasnije „Refleks“ postao jedna od najpoznatijih firmi u građevinskoj operativi Šapca. Tim od 30 stručnih radnika bavi se izgradnjom kvalitetnih, energetski efikasnih zgrada, ali i drugim delatnostima.
- Posao se postepeno razvijao, pri čemu smo pratili potrebe naših kupaca. Od proizvodnje različitih građevinskih elemenata, preko otvaranja betonske baze, do izvođenja građevinskih radova. Okupili smo tim od 30 veoma profesionalnih radnika i inženjera koji izvode radove na području Šapca i okolnih gradova i opština, naveo je tehnički direktor „Refleksa“ Željko Dišić.
Ovu uspešnu firmu prošle nedelje posetio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je tom prilikom istakao da građevinski sektor predstavlja motor privrednog razvoja čitave države, pa tako i lokalnih samouprava. Iz tog razloga, firme poput „Refleksa“ moraju imati svu pomoć pri realizaciji poslovnih aktivnosti, naveo je Zelenović.
- Veoma mi je drago što „Refleks“ planira ozbiljne investicije i radove u 2016. godini. Upoznat sam sa projektima koje realizuju u gradu, među kojima je najvažniji izgradnja stambenog objekta u ulici Vojvode Mišića. Angažovani su i na završetku radova na izgradnji sportske hale u Volujcu, koju zajednički finansiraju grad Šabac i Ministarstvo omladine i sporta. Firma „Refleks“ će ove godine raditi i na važnim projektima u Industrijskoj zoni. Pošto je ovo veoma ozbiljno preduzeće, grad će im uvek pružiti podršku u realizaciji njihovih planova, naveo je gradonačelnik Šapca.
M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa