21. januar 2016.21. jan 2016.
GRADONAČELNIK U POSETI “BOR DOO MAJUR”

LIDER U GRAĐEVINSKOM SEKTORU

U okviru redovnih poseta uspešnim firmama koje posluju na teritoriji Šapca, gradonačelnik Nebojša Zelenović sa saradnicima, posetio je preduzeće „Bor DOO Majur“. Prilikom razgovora sa rukovodstvom firme, on je istakao da je veoma ponosan na porodične firme koje su uspele da dugi niz godina zadrže svoje mesto na privrednoj sceni, kao što je to „Bor Majur“.
- Uvek navijam za porodične firme jer smatram da su one pokretači daljeg privrednog razvoja, ne samo Šapca, već cele Srbije. Ovakve firme opstaju jer se uzdaju u sopstvene snage i kapacitete, ali i marljivo i vredno rade godinama. „Bor Majur“ je među liderima u građevinskom sektoru, sa Gradom su učestvovali u izradi planskih dokumenata kojima se obezbeđuje razvoj građevinskog sektora. Raduje me što će ova firma, na proleće, početi izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta, rekao je gradonačelnik Zelenović.
Jelena Pajić Matić, direktor preduzeća „Bor Majur“, podsetila je da je firma osnovana 1994. godine, a da je razvojni put tokom dve decenije tekao je od male pilane do sadašnjeg preduzeća.
- Imamo zaokružen proces koji čine proizvodnja, gradnja i trgovina. Sarađujemo sa svim domaćim firmama i većim dobavljačima. Pored stovarišta sa građevinskim materijalom, bavimo se proizvodnjom paleta, betonskih blokova i sečemo građu po specijalnim dimenzijama. Od većih planova u narednom periodu izdvajamo izgradnju objekta u ulici Kralja Milutina, navela je Jelena Pajić Matić.
Ona je dodala da firma posluje sa 22 stalno zaposlena radnika, a da tokom sezone proširuju broj zaposlenih u zavisnosti od obima posla.
Među zaposlenima koji u firmi rade od osnovanja je Dragutin Kovačević, koji poručuje da je firma njihova druga kuća, a sa njenim napredovanjem, napredovali su i radnici.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa