21. januar 2016.21. jan 2016.
AIK Banka na 50. Savetovanju agronoma Srbije na Zlatiboru

POVOLjNI KREDITI

AIK Banka će predstaviti svoju unapređenu ponudu poljoprivrednim proizvođačima 28. januara 2016. godine u Kongresnom centru na Zlatiboru u okviru Savetovanja agronoma Srbije u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada.
U sklopu atraktivne ponude usmerene ka razvoju poljoprivrede, klijentima AIK Banke omogućeni su izuzetno povoljni krediti za obrtna sredstva, namenski krediti za kupovinu mašina i opreme, kao i dugoročni krediti za kupovinu zemljišta. Posebno se izdvajaju programi koji se realizuju u saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodina.
Ponuda AIK Banke poljoprivrednicima pruža mogućnost da zalaganjem buduće proizvodnje finansiraju svoje trenutne poslovne potrebe ili investicije, odnosno da sačekaju „bolje cene“ za prodaju proizvedene robe kroz korišćenje revolving kredita i kredita na bazi zaloga na robi.
U skladu sa svojim osnovnim opredeljenjem ka podršci agro kompleksu i poljoprivrednoj proizvodnji, AIK Banka će i u narednom periodu kontinuirano širiti ponudu proizvoda i usluga prilagođenim potrebama poljoprivrednih proizvođača kao i imati aktivno učešće u manifestacijama ovog tipa.
Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER je 2015. godine, pod pokroviteljstvom FINANCIAL TIMES u okviru svojih nagrada BANKING ANjARDS dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa