21. januar 2016.21. jan 2016.

ČIVIJAŠKI ‘OROSKOP

VODOLIJA
Svaka vama čast. Od 2000. godine, vi ste prosto nezamenljivi. I sada ste uspeli da se dogovorite i da obezbedite sebi posao u narednom četvorogodišnjem periodu. Vaša umešnost bi trebalo da se izučava na Univerzitetima. Srećan vam rođendan.
JARAC
Izbegavajte mesne prerađevine, naročito one od divljih životinja, i naročito ako se nalazite u planinskim krajevima. Držite se organskih proizvoda, voća i povrća. To je sigurno i trihineloza će vas zaobići u velikom luku.
RIBE
Veoma ste srećni što vašeg prijatelja, jednoj Vodoliji, konačno niko nije ometao dok je držao govor. To ometanje, da ne kažemo zvižduci, mogu, međutim, da vam prijaju. Naročito na otovorenom dok držite vizionarske govore, a prekine vas tamo neka novinarka. E onda vam je, em milo, em drago. Neki snovi su i za vas, samo snovi. Davos u Beogradu!?
OVAN
Ne obećavajte ono što i sami znate da ne može da bude realizovano. Kakva prodaje „Nore“, kakav Sajam naoružanja u San Francisku. Zar vam nije dosta to što ste dobili srpsko državljanstvo i što ćete biti istruktor srpskih specijalaca. Malo li je?
BIK
To što niste imali sreće da kupite karte za finale Evropskog prvenstva u vaterpolu, nije toliko strašno. Zamislite da ste vredno radili i pripremali se mesecima, osvojili pregršt medalja, da su vam obećali da ćete se i vi obratiti narodu sa balkona koji će vam oduševljeno klicati, a onda vam tamo neki mali kaže: „Moša“.
BLIZANCI
Vi umete da budete u problemu. Od toliko obaveza i nezgodnih situacija ne možete da se snađete. Da li ste levo, ili desno, gore ili dole. Polako udahnite, dobro se presaberite, uradite jednu, dve mezo terapije i biće sve u redu. Od toliko obaveza malo ste zapostavili ljubav.
RAK
Vašoj istrajnosti nema kraja. Dok cela nacija, uključujući i vas lično, očekuje tu smenu, nje nema. Četiri protesta je do sada organizovano sa ciljem da se ispuni ono što je obećano, ali jok. Da li vam je palo na pamet da sami odete – podnesite ostavku, aman zaman.
LAV
Lepo ste rekli tim lekarima. Ako nisu srećni ovde uz prosečnu platu i lepo organizovan i sređen sistem zdravstvene zaštite, neka izvole u beli svet. A, svi znamo da sunce tuđeg neba.... I ti drugi radnici, šta oni sada izmišljaju. Čovek im lepo kaže da nije u redu da primaju ful platu kada su na odmoru ili bolovanju, a oni se bune. Samo napred, znate da ste u pravu.
DEVICA
Pokušali ste i niste uspeli. Snimili ste reklamu, koja je ličila na sve sem na ono što je trebalo. Videli smo da imate lepe poslovne prostorije, da ste svi veseli, nasmejani, da ne kažemo zadovoljni, ali niste uspeli. Držite se vi vazduha, nije voda za vas.
VAGA
Vi ste veraovatno najsrećnija osoba u Srbiji, pored još jedne. Otvorena je stanica Prokop, i to posle četiri decenije. Zamislite koliko će vaši potomci biti srećni što će moći da kažu da je tokom vašeg života otvorena ova stanica. Od ovolike sreće, biće vam bolje u svim sferama – biće para i zdravlja koliko hoćete.
ŠKORPIJA
Ako budete imali sreće, možda uhvatite partnera u prevari. To bi vam sigurno proširilo vidike i pružilo drugu šansu koja vam je neophodna. Lepo se raziđete, svako svojim putem, a onda tamo negde od maja, možda ponovo budete zajedno.
STRELAC
Ne tražite preko hleba pogaču. Lepo smo vam rekli da nećete u aps, biće to odloženo, ali ne može sada da dobijete i pomilovanje. Ne ide to tako lako. Znate li vi ko to treba da potpiše. On sada ima preče stvari. Videli ste da je pisao Bogu i da se bavi kodiranjem.
P.S. Molba za sve horoskopske znakove, ako ste bili u rijalitiju, izbegavajte školska dvorišta!
N.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa