21. januar 2016.21. jan 2016.
VREME ZA VEŽBANjE

POVRATAK ZDRAVIM NAVIKAMA

Vreme praznika je za nama. Ukoliko vam je za uspomenu na njih ostalo nekoliko kilograma viška ne očajavajte: ostalo je dovoljno vremena da uz neki vid treninga i korigovanu ishranu povratite formu do proleća. U svakom slučaju, nije reč samo o dobrom izgledu već i celokupnoj zdravstvenoj slici organizma.
-Rekreacija je jako bitna za kompletno zdravstveno stanje tela i uma. Redovnim vežbanjem i pravilnim načinom ishrane stičemo zdrave i pozitivne navike i na direktan način smanjujemo efekat stresa. Ne postoji starosna granica za vežbanje, samo adekvatan program koji je prilagođen svakoj individui. Upravo zbog toga su individualni treninzi nešto u prednosti u odnosu na grupne načine vežbanja. Naravno, dosta zavisi od osobe i njenog karaktera, motivacije i želje za radom. Optimalni unos vode, kvalitetnih namirnica, sna i adekvatne rekreacije dovode do srećne i zadovoljne individue – istakla je profesorka fizičkog vaspitanja i licencirani instruktor za pauer plejt Ana Popović.
Ukoliko niste u mogućnosti da izdvojite vreme i novac za odlazak u neku od teretana, za početak će biti efektna i šetnja kućnog ljubimca.
T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa