28. januar 2016.28. jan 2016.
Evropska Škola fudbala u Krupnju

GODINA USPEHA

Akademija „Rađ“ iz Krupnja proslavila je prvu godinu rada na kojoj su predstavili rezultate u proteklom periodu, proglasili najbolje pojedince u svim generacijama i zahvalili se organizacijama i pojedincima koji su pomogli da se ostvare postignuti rezultati.
- Za ovo vreme postigli smo velike rezultate koje su prepoznali i zvaničnici FK „Crvena Zvezda“ iz Beograda, tako da smo u septembru 2015. godine potpisali i ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji. Postali smo njihovi predstavnici za Mačvanski region i preuzeli zvaničan naziv Škola fudbala „Crvena Zvezda - Akademija Rađ“ - govori osnivač, predsednik i trener Aleksandar Vasiljević.
U ovom trenutku školu fudbala pohađa oko 70 dece uzrasta do 12 godina podeljenih u tri uzrasne kategorije. Na osnovu ugovora sa FK „Crvena Zvezda“ dobijaju stručnu i savetodavnu pomoć, kao i mogućnost da deca iz Krupnja treniraju u klubu iz Beograda. Već prošlog leta četvorica igrača iz Krupnja bili su na probi, a Viktor Matić je pored probnih treninga i utakmica imao i testiranje fizičkih sposobnosti nakon čega je postao član „Crvene Zvezde“.
Plan Akademije „Rađ“ za naredni period u saradnji sa FK „Crvena Zvezda“ obuhvatiće rad po utvrđenom programu prema kome će treneri i stručnjaci iz Beograda dolaziti u Krupanj kako bi vršili edukaciju trenera, organizovali i pratili treninge za decu.
Dušan Žugić

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa