28. januar 2016.28. jan 2016.
Valjevska pivara u susret lePŠEM VREMENU

Prodajna mesta u Šapcu i Sremskoj Mitrovici

U poslednje dve godine se trudimo, u oštroj konkurenciji, da „Valjevsko pivo“ predstavimo i ponudimo u šabačkom kraju. Postepeno se povećeva broj objekata u kojima se može kupiti ili popiti naše pivo, a najbolju saradnju ostvarili smo sa maloprodajnim lancom „Vum“, članom Domaćeg trgovinskog lanca (DTL).
„Vum“ trenutno u Šapcu i okolini ima 41 prodavnicu, tako da smo svakako u njihovim objektima najzastupljeniji, kao i u veleprodaji ove trgovinske kuće. Sa zadovoljstvom ističemo da nas u Šapcu ima u tri poznata hipermarketa: Mercator, Roda, Idea, kao i u njihovim objektima u Sremskoj Mitrovici.
Naša novogodišnja akcija u kojoj su kupci iz dvolitarsku flašu dobijali i torbicu sa znakom „Valjevsko pivo“ dobro je protekla. Ponosni smo i na činjenicu da je naše pivo, točeno i flaširano, u ponudi luksuznog hotela „Sloboda“ u centru Šapca. Prisutni smo i u Bogatiću.
Mesta gde možete uživati u ukusu Valjevskog piva: ŠABAC i okolina: VUM veleprodaja i maloprodaja (41 prodavnica ““ flaširano i limenke od 0,5 i PET 2l), Mercator, Roda, Idea (flaše i limenke od 0,5 i PET 2l, nepovratno 0,33) diskont „Maredž“ (Obilazni put bb), Hotel „Sloboda“ (flaširano i točeno), Hipodrom restoran „Manjež“, kafe „Time“ (V.Karadžića 22), kafe „39 Maja“ (preko puta Carine), kafana „Kod Rada 2014“ ““ Naselje Čavić, „Lilić“ veleprodaja““Bogatić (V.Stepe 53), „Davidović“““Bogatić, kafe „Roda DžDžL““ (flaširano), Etno restoran „Kneževa večera“ (točeno, flaširano)““Belotić, Zorba biznis“ Klenje (flaširano). SREMSKA MITROVICA ““ Mercator, Roda , Idea, „Agropauk“““Kukujevci (točeno).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa