28. januar 2016.28. jan 2016.
PROJEKAT PODRŠKE RURALNOG RAZVOJA

SUŠARE ČEKAJU PRIJAVE

Prijavljivanje za projekat “Ruralni razvoj nakon poplava“ trajaće od 4. do 19. februara. Cilj projekta je smanjenje siromaštva ruralne populacije pogođene poplavama za najmanje 100 malih poljoprivrednih gazdinstava u Šapcu. Izabranim korisnicima na raspolaganju će biti četiri mobilne sušare za voće, povrće i začinsko bilje, koje će moći da koriste besplatno.
Uslovi su: da imaju boravište ili prebivalište na teritoriji Šapca, da domaćinstvo ima bar dva radno sposobna člana, više od 0,5 hektara obradive površine u vlasništvu ili zakupu i minimum 20 ari zasada voća ili povrća.
Obrazac prijave može da se preuzme u mesnim kancelarijama, kod gradskog poverenika i u prostorijama Direkcije za poljoprivredu. Prijave sa pratećom dokumentacijom dostavljaju se u Direkciju za poljoprivredu.
Projekat sprovde implementacioni partneri: austrijski ASBO, Inicijativa za razvoj i saradnju sa gradom Šapcem i Direkcijom za poljoprivredu. Finansijeri projekta su Austrijska razvojna agencija, grad Šabac i implementacioni partneri.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa