29. jul 2010.29. jul 2010.
U ŠAPCU PRODAT NAJSKUPLjI MERCEDES

MEČKA IZ PLIŠANE KUTIJE

O tome da svetska ekonomska kriza neke ni malo ne brine, najbolje svedoči prodaja najnovijeg Mercedes AMG SLS-a, čija cena, u zavisnosti od opreme dostiže 200.000 evra
Ovih dana je građane Šapca iznenadila pojava najskupljeg Mercedesovog automobila, kakav je do sada, u Srbiji, samo jedan postojao.
- Novi Mercedes AMG SLS se pojavio na proleće 2010. godine. Poseduje aluminijumsku karoseriju svemirske konstrukcije sa podižućim vratima, AMG 6,3-litarski V8 motor koji proizvodi impresivnih 571 KS. Od 0 do 100 kilometara na čas SLS ubrzava za 3,8 sekundi, a maksimalna brzina je elektronski ograničena na 317 kilometara na čas. Ukupna potrošnja goriva SLS-a je 13,2 litara na 100 kilometara, objasnila je Ljubica Živković, prodavac u I.S.N. Automotive.
Od Zorana Živkovića, generalnog direktora I.S.N. Automotive u Šapcu, saznali smo da je ovaj Mercedes od proizvođača do prodajnog objekta prevežen u posebno napravljenoj kutiji od pliša kako bi bio zaštićen od svih mogućih oštećenja. Interesantno je da je kamata od 3,99 odsto za kupovinu na lizing najniža u svetu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa