28. januar 2016.28. jan 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

VODOLIJA
Svaka vam čast na podvigu u Kikindi. Potrpali ste se po pet u automobile i otišle na meč. Više vas se vratilo nego što je otišlo, jer ste donele nova dva boda i četvrto mestom na tabeli. Dokazali ste da nije sve u parama. Za vas ih nema, kao ni autobusa za put, ali plasman na tabeli govori sve. U budućnosti vas očekuju novi uspesi, kako na ljubavnom polju, tako i kada je reč o zdravlju.
RIBE
Ovo je period od krucijalne važnosti za vas. I krenulo je dobro. Probijaju se tuneli, otvaraju deonice, čak i Prokop stanica. Nema veze što je sređena samo sa jedne strane, ko još vodi računa o tome. Čak ste i šampanjac popili. Drugi put iz čaše. Mnogo je to prefinjeno piće da bi se poteglo iz flaše.
OVAN
Dve kolone ili jedna, pitanje je koje i vas okupira, ali znate vi odgovor. Vi ste sigurni, ubeđeni da „Vreme je“ - za povratak. Nadate se probijanju „tunela“ u aprilu, i to ne treba da vas brine. E sad, da li da taj povratak kapitalizujete, ili da se držite po strani, to je prava dilema.
BIK
Jeste da ste Bik, ali nemojte da dajete popust kao da ste magarac. Možda vam neko i kaže hvala, ali niko ne razume kako se vi borite sa stvarnošću i problemima. Čist račun, duga ljubav, kaže naš narod. Ljubav se ne kupuje, ni na odloženo.
BLIZANCI
Nije vam trebalo da se upuštate u polemiku sa ministarkom koja je rođena u znaku Bika. Ima ona šta da vam kaže. Nejasno je kako ljudi nemaju razumevanje za vašu ljubavnu priču. Još vas napadaju što ne krečite, već organizujete koncerte. Pa, mora se od nečega živeti. Povedite računa o ishrani.
RAK
Konačno. Na korak ste od smene. Pismo je stiglo u Skupštinu i to bi valjda trebalo da bude to. Načekasmo se, pošteno. Vredelo. Zdravlje vas služi odlično, a za posao ne brinite. Ima ova zemlja toliko slobodnih mesta za savetnike, da nema razloga da nervozu.
LAV
Ala ste Ga pitali, svaka vam je kao u Njegoša. Nije vam bilo lako, vi naspram Njega. Vi to dobro znate, kako je kada vas napadaju, i da stoički sve podnosite. Neka ste imali obzira, svi smo mi ljudska biće. Ovo je vaš veliki povratak. Možda ponovo krenete da pišete kolumne. Ma, ne. Držte se vi mikrofona i zavijanja u isti.
DEVICA
Lepa vest za sve rođene u ovom znaku stiže iz daleke Južnoafričke republike. Vlasti jednog grada u ovoj zemlji donele su odluku da svim Devicama daju besplatnu školarinu. Ovu informaciju nisu sa velikom radošću primile starlete, ali one i ne mare mnogo za formalno obrazovanje.
VAGA
Možda da razmislite o tome kako više ni borci ne žele da se bore ako ne prime platu. Videli ste tu informaciju. Vi, za sada, niste bez plate, ali vam je i dalje smanjena, bez naznaka da bi mogla da uskoro krene put neslućenih visina. Sve mora da dođe na svoje, ali do tada - ne dajte na sebe.
ŠKORPIJA
Pred vama je težak period. Mnogo otkaza ćete potpisati, a sa druge strane morate i dalje da iskazujete ljubav i zahvalnost. Utehu ste ponudili svima koji će biti „otpisani“, jer će moći da lakše dođu do nove uniforme. Razlika je samo u uniformi. I ti drugi će nositi oružje, hapsiti, još da im date i ručni bacač ““ milina.
JARAC
I vama su počeli da „rade o glavi“. Spominju se neki kandidati koji će da vas naslede. Smeše se sa naslovnih strana i merkaju. Vi sada morate da istrpite sve stojički. Napadi stižu i od „vaših“ i sa one druge strane, ali vi sigurno koračate. Možda se i sami lepo iznenadite uskoro.
STRELAC
I vi dobiste državljanstvo Srbije. Čestitamo. Zlobnici bi rekli da ćete sada da kupujete zemlju po svojoj novoj otadžbini, ali niste vi takvi. U narednom periodu očekuje vas puno poslovnih ponuda, ali vodite računa kome dajete pare. Vama to i nisu neki biti iznosi, ali čuvajte se.
PS: Naš najpoznatiji Blizanac nastavlja da živi svoj san, a i mi zajedno sa njim. Samo napred Majstore. Pašće ovoga puta i Pariz, i London, i Rio, i Njujork.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa