4. februar 2016.4. feb 2016.

Kroz par reČi

KAJAK ““ Reprezentativci Srbije završili su prvi deo priprema za takmičenja koja ih očekuju u 2016. godini. Sprinteri koji su se pripremali u Šapcu proteklih mesec dana, zajedno sa ostatkom reprezentacije, otputovali su u sredu u Tursku. U ovoj zemlji će izaći na vodu prvi put u 2016. godini.
FUDBAL ““ U prvoj pripremnoj utakmici tokom zimskih priprema, fudbaleri Mačve savladali su, člana Srpske lige „Beograd“, obrenovački „Radnički“ 3:1 (1:0). Strelci golova za „crveno ““ crne“ bili su: Marković i dvojica pridošlica, Janković, s“™ bele tačke i Jeremić. Jedini gol za Obrenovčane postigao je Ranđelović sa 11 metara.
FUDBAL ““ Fudbaleri Prova, trećeplasiranog tima Zone „Drina“, pružili su dobar otpor prvoligaškoj Kolubari, ali su na kraju poraženi 2:0. U pripremnoj utakmici, strelci za ekipu iz Lazarevca bili su Milovanović i Stojković.
KOŠARKA - Košarkaši Rađevca slavili su, posle produžetaka, u 8. kolu Druge regionalne lige „Zapad“, protiv lajkovačkog Železničara, 87:84. Domaći su bili u prednosti veći deo utakmice, ali je u završnici došlo do pada, što su Lajkovčani iskoristili i meč uveli u produžetke.
STONI TENIS ““ U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ od 4. do 6. februara, realizovan je prvi Stonoteniski kamp za učenike osnovnih škola. Organizatori su se odlučili da prve godine ne bude prijavljivanja, već su vrata škole bila otvorena za sve školarce od 9 do 12 sati. Pokrovitelj Kampa bio je Grad Šabac.
ATLETIKA ““ Katarina Gačević, atletičarka kluba „AŠK Tempo“ osvojila je bronzanu medalju na dvoranskom Prvenstvu Srbije za mlađe juniore u Novom Sadu. Hicem od 11 m i 97 cm, Gačević je osvojila treće mesto u kategoriji bacanja kugle.
RVANjE ““ Nikola Nikolić, rvač šabačkog kluba „Vitez“, osvojio je bronzanu medalju na prvom Kupu Srbije za juniore održanom u Zrenjaninu. Nikolić je bio treći u kategoriji do 84 kg. U njegovoj kategoriji, zlato je osvojio Dickov (Radnički Beograd), a srebro Buljovčić (Spartak).
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa