4. februar 2016.4. feb 2016.
„TABOO BAND“ U ŠABAČKOM POZORIŠTU

DAN ZALjUBLjENIH U RITMU MUZIKE

Za sve zaljubljene ali i one koji vole dobar ritam, kao i romantične tonove, „Taboo band“ spremio je zanimljiv muzički repertoar za nedelju, 14. februar. Od 20 časova na Dan zaljubljenih u Šabačkom pozorištu počeće koncert dobrih vibracija za koje će se pobrinuti članovi benda Jovana Simić, vokalni solista, Nebojša Đuknić Đule, gitara, Aleksandar Daskalović, akustični bas i vokal, i Zoran Jovanović, bubnjevi.
- Koncert povodom Dana zaljubljenih u Šabačkom pozorištu zamišljen je kao zabava za što veći broj ljudi a ne kao izvor zarade tako da je cena karata simboličnih 300 dinara. Uzećemo u obzir i datum tako da će veliki deo repertoara biti u ljubavnom tonu, ali ćemo istovremeno gledati da pobegnemo od patetike. To su pesme koje se svakako nalaze na našem repertoaru - rekao je Aleksandar Daskalović.
Tokom večeri nastupiće i klavijaturista Aleksandar Pupovac, povremeni član benda, dugogodišnji saradnik i blizak prijatelj Luka Vitorović, vokal, gitarista Milan Petrović Kuka sa pevačicom Jelenom Manjenčić, kao i poznati šabački multiinstrumentalista Mirko Tomić, majstor na skoro svim žičanim instrumentima.
Inače „Taboo Band“ krenuo je sa radom od jeseni 2004. godine. Današnji sastav ustalio se 2007. godine. Poznati su po nastupima širom Srbije, kako po klubovima tako i po privatnim zabavama. Pojedini članovi benda zajedno sviraju dvadeset i trideset godina.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa