4. februar 2016.4. feb 2016.
AKCIJA

ČEPOM DO OSMEHA

U okviru popularne akcije Čepom do Osmeha, sakupljeno je novih 350.000 dinara, pomoću kojih je kupljeno specijalno pomagalo - električni vertikalizator za dečaka Milana Borenovića iz Šajkaša, neophodno za njegov budući rast i razvoj. Učeniku Specijalne škole „Milan Petrović“ u Novom Sadu, obolelom od cerebralne paralize, vertikalizator je uručen na prijemu u novosadskoj Gradskoj kući, a pomoći će mu da samostalno stoji. Prijemu su prisustvovali predsednica organizacije „Čepom do osmeha“ Vanja Petković, šef kabineta gradonačelnika Aleksandar Petrović, marketing menadžer Bedž kurirske službe Marija Matić, predstavnici NIS, Fructusa i mnogi drugi prijatelji i sponzori.
Do sada je u okviru akcije i nesebičnim zalaganjem Vanje i Boriše Petković, koji su uspeli na simpatičan i koristan način da animiraju naše najmlađe, sakupljeno oko 30 tona plastičnih čepova za reciklažu.
Veliki broj pojedinaca, vrtića, škola i firmi iz cele Srbije se uključio u akciju, pa je s toga logistička pomoć koju pruža šabačka kurirska služba Bedž, vlasnika Slobodana Krsmanovića, sa svojim velikim voznim parkom i magacinima po celoj Srbiji, ključna za uspeh ove humanitarno- ekološke akcije.
Kreativnost i entuzijazam kojom se bračni par Petković bori i uspeva da podigne svest o ekologiji i humanosti kod naše dece, u isto vreme čisteći Srbiju i pomažući i ulepšavajući život onima kojima je to najpotrebnije, je zaista vredna hvale.
Organizacija Čepom do Osmeha je već krenula u akciju sakupljanja čepića i sredstava za pomoć jedanaestom detetu Davidu Vanevskom iz Jabuke, kod Pančeva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa