11. februar 2016.11. feb 2016.
PRVA „A“ VATERPOLO LIGA ““ 9. KOLO

Zemunci bez Šansi

VK „Zemun Bosal“ ““ VK „Šabac“ 6:11 (1:3, 3:3, 0:4, 2:1)
Bazen “11. april“. Gledalaca 200. Sudije: Putniković i Stefanović. Isključenja: Zemun 9, Šabac 6.
ZEMUN BOSAL: Đokić, Kecojević, Đukić, Perković 1, Dragišić, Bursać 1, Trišić 1, Maksimović, Timotić 1, Andrejević, Raca, Vasiljević 1, Ljubenović 1. Trener: V. Vukotić
ŠABAC: Aleksić (kap), Tešić, Marković, Prolić, Nosović 3, Eškert 4, Car, Matović, Bogićević, Lončarić 2, Tenžera, Balakirev 1, S. Popović, Ukumanov 1. Trener: Nikolić
Zemunci su imali snage da budu ravnopravni sa liderom jedno poluvreme, ali je treći period rešio svaku dilemu oko pobednika, sačuvavši Šapčanima maksimalan učinak.
Šabac je prvi pogodio, domaći dolaze do izjednačenja, ali potom, Nosović i Ukumanov pogađaju za dva gola viška na pauzi između četvrtina. Zemun je imao snage da se drži u utakmici i u drugih osam minuta. Grišić i Ljubenović su približavali ekipu iz predgrađa prestonice na minimalni zaostatak, ali je u ovoj četvrtini Lončarić bio taj koji nije dozvoljavao rezultatski egal.
Između rivala postoji svakako velika razlika u kvalitetu, a to je lider na tabeli demonstrirao u trećoj četvrtini. Čini se kao da su se Šapčani čuvali, a onda rešili da u osam minuta unište svaku nadu Zemuna u iznenađenje. Odbrana nije poklekla, a četiri gola u mreži domaćina, stvorili su velikih 9:4. Pitanje pobednika je rešeno. Poslednjih osam minuta bili su formalnost.
U sledećem kolu, ovdašnji vaterpolo klub ima veliku priliku da nastavi pobednički niz, s“™ obzirom da na Gradskom bazenu gostuje poslednjeplasirani „ŽAK“.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa