Берза

  • aero 800 ▼ -18,28%
  • alfa 33.000 ⚫ 0,00%
  • dinnpb 3.202 ⚫ 0,00%
  • fito 2.720 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 840 ▼ -1,18%
  • niis 685 ▲ 0,15%
(11. фебруар 2016.)
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: УРЕЂЕЊЕ НИСКОНАПОНСКЕ МРЕЖЕ

СВЕТЛИЈА БУДУЋНОСТ СЕЛА

Деценијски проблем слабе струје где се ни електро уређаји нису могли користити а, сијалица жижила сада се корак по корак решавају. У Месарцима у општини Владимирци затекли смо екипу која је постављала стубове и каблове и, после трафостанице код силоса ради се увелико на решењу горућег питања, каже Бранка Судар из овог села.
- Тешко је препричати колике смо проблеме имали са струјом. Ништа се није могло користити а, уређаји су одреда отказивали. Хвала локалној самоуправи која све уређује без и динара учешћа грађана, што опет показује бригу за село и ту смо им безмерно захвални. Живот се враћа у села и добром струјом и у селу уз пут за Обреновац ето бољих дана, истиче Бранка Судар.
Питање остајања младих у селу сада се и не поставља.
Младих има доста и сада је извесно да ће многи остати. Биће ту и нових садржаја и сада када без зебње можете укључити уређаје за домаћинство, затим прекрупаче и, тако редом до прекрупача и апарата за мужу крава, ово ће бити лепо место за живот. Опет понављам ништа без локалне самоуправе, пресрећна је Бранка.
И тако из корака у корак, из посла у посао, неуморна екипа локалне самоуправе гради боље село као место где се без двоје остаје и привређује у миру и здравом окружењу.
С.К.

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa