11. februar 2016.11. feb 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: UREĐENjE NISKONAPONSKE MREŽE

SVETLIJA BUDUĆNOST SELA

Decenijski problem slabe struje gde se ni elektro uređaji nisu mogli koristiti a, sijalica žižila sada se korak po korak rešavaju. U Mesarcima u opštini Vladimirci zatekli smo ekipu koja je postavljala stubove i kablove i, posle trafostanice kod silosa radi se uveliko na rešenju gorućeg pitanja, kaže Branka Sudar iz ovog sela.
- Teško je prepričati kolike smo probleme imali sa strujom. Ništa se nije moglo koristiti a, uređaji su odreda otkazivali. Hvala lokalnoj samoupravi koja sve uređuje bez i dinara učešća građana, što opet pokazuje brigu za selo i tu smo im bezmerno zahvalni. Život se vraća u sela i dobrom strujom i u selu uz put za Obrenovac eto boljih dana, ističe Branka Sudar.
Pitanje ostajanja mladih u selu sada se i ne postavlja.
Mladih ima dosta i sada je izvesno da će mnogi ostati. Biće tu i novih sadržaja i sada kada bez zebnje možete uključiti uređaje za domaćinstvo, zatim prekrupače i, tako redom do prekrupača i aparata za mužu krava, ovo će biti lepo mesto za život. Opet ponavljam ništa bez lokalne samouprave, presrećna je Branka.
I tako iz koraka u korak, iz posla u posao, neumorna ekipa lokalne samouprave gradi bolje selo kao mesto gde se bez dvoje ostaje i privređuje u miru i zdravom okruženju.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa