11. februar 2016.11. feb 2016.
Dan KriminalistiČko-policijske akademije

NAJBOLjI STUDENTI

U Beogradu je 8. februara svečano obeležen Dan Kriminalističko-policijske akademije kome su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Aleksandar Nikolić, v.d. direktora policije Vladimir Rebić, kao i mnogi drugi visoki zvaničnici u MUP Republike Srbije i Republike Srpske, Ministarstvu odbrane, Vojsci Srbije, Bezbednosno-informativnoj agenciji, diplomirani studenti i članovi njihovih porodica, kao i zaposleni na Akademiji.
Ministar Stefanović je uručio nagrade najboljim diplomiranim studentima Akademije i srebrnom značkom Akademije na akademskim studijama nagrađeni su Tamara Jevtović iz Kraljeva, Igor Cvetanović iz Vranja i Katarina Živanović iz Krupnja.
Katarina Živanović je student master akademskih studija Pravnog fakulteta univerziteta u Novom Sadu i po završetku planira da upiše specijalističke ili doktorske studije. U prvoj godini na Akademiji bila je student generacije i sa još desetak studenata nagrađena je studijskim putovanjem u Gručku u okviru koga su posetili Krf i Makedoniju, obišli plavu grobnicu i ostrvo Vido.
Polaznik je foruma za diplomatiju i međunarodne odnose Pravnog fakulteta u Beogradu. Odličan uspeh postigla je još u osnovnoj školi gde je dobila i “Vukovu“ diplomu, srednju školu u Krupnju završila je sa odličnim uspehom. Zaljubljena je u fotografiju, bavi se folklorom i glumom, trči polumaraton u atletici. Svaka čast.
Zahvalnost na podršci duguje porodici, roditeljima Zorici i Slavku, kao i sestrama Oliveri koja je student doktorskih studija Učiteljskog fakulteta u Beogradu i Nataši koja je na trećoj godini Državnog instituta fiskulture u Novom Sadu.
- Da bi se čovek obrazovao kao ličnost mora biti vredan, tolerantan, svestran i razuman. Sve se može postići dobrom voljom i oraganizacijom - ističe Katarina koja se iskreno nada da će se uskoro zaposliti u struci.
Dušan Žugić

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa