Инфо

Берза

  • aero 801 ▲ 0,13%
  • alfa 31.500 ⚫ 0,00%
  • enhl 680 ▼ -1,45%
  • kmbn 2.748 ▼ -0,04%
  • kmbnpb 1.150 ▲ 3,14%
  • niis 695 ▼ -3,34%
  • sjpt 180 ⚫ 0,00%
  • tlkb 8.001 ▲ 0,01%
  • vbse 1.600 ▲ 6,60%
(11. фебруар 2016.)
Дан КриминалистиЧко-полицијске академије

НАЈБОЉИ СТУДЕНТИ

У Београду је 8. фебруара свечано обележен Дан Криминалистичко-полицијске академије коме су присуствовали министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова Александар Николић, в.д. директора полиције Владимир Ребић, као и многи други високи званичници у МУП Републике Србије и Републике Српске, Министарству одбране, Војсци Србије, Безбедносно-информативној агенцији, дипломирани студенти и чланови њихових породица, као и запослени на Академији.
Министар Стефановић је уручио награде најбољим дипломираним студентима Академије и сребрном значком Академије на академским студијама награђени су Тамара Јевтовић из Краљева, Игор Цветановић из Врања и Катарина Живановић из Крупња.
Катарина Живановић је студент мастер академских студија Правног факултета универзитета у Новом Саду и по завршетку планира да упише специјалистичке или докторске студије. У првој години на Академији била је студент генерације и са још десетак студената награђена је студијским путовањем у Гручку у оквиру кога су посетили Крф и Македонију, обишли плаву гробницу и острво Видо.
Полазник је форума за дипломатију и међународне односе Правног факултета у Београду. Одличан успех постигла је још у основној школи где је добила и “Вукову“ диплому, средњу школу у Крупњу завршила је са одличним успехом. Заљубљена је у фотографију, бави се фолклором и глумом, трчи полумаратон у атлетици. Свака част.
Захвалност на подршци дугује породици, родитељима Зорици и Славку, као и сестрама Оливери која је студент докторских студија Учитељског факултета у Београду и Наташи која је на трећој години Државног института фискултуре у Новом Саду.
- Да би се човек образовао као личност мора бити вредан, толерантан, свестран и разуман. Све се може постићи добром вољом и ораганизацијом - истиче Катарина која се искрено нада да ће се ускоро запослити у струци.
Душан Жугић

Најновији број

13. јун 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa