11. februar 2016.11. feb 2016.
INTERTOURS O SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

POKRETAČI OPTIMIZMA

Pokretači entuzijazma jakog kao prvog dana su naši putnici koji nas podržavaju, slede i inspirišu nove ideje i kvalitetnije programe - tvrde u Agenciji koja je prošle godine proslavila četvrt veka postojanja
Međunarodni sajam turizma u Beogradu počeo je danas. O njegovom značaju za turističke radnike razgovarali smo sa Ljiljanom Dakić, direktorkom turističke agencije iz Šapca „Inertours“. Istovremeno, iskoristili smo priliku da saznamo šta je to najaktuelnije, šta agencija od četvrt veka trajanja, ima da ponudi našim sugrađanima.
- Manifestacije ovog tipa su izuzetno značajne za turističke agencije, hotele, turističke organizacije gradova i regija, odnosno za čitavu armiju turističkih radnika koji sa velikim entuzijazmom rade svoj posao. To je svakako mesto gde se sreću partneri koji sarađuju dugi niz godina, mesto gde se upoznaju novi partneri i sklapaju novi poslovi, održavaju radionice i seminari sa eminentnim gostima - predavačima iz zemlje i inostranstva, razmenjuju ideje i znanja, gde se predstavljaju Turističke organizacije gradova i regijaSrbije - ističe Ljiljana Dakić, direktorka šabačke agencije „Intertours“.
Više od dve i po decenije “Inter tours“ sa uspehom organizuje sve oblike turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu. Sa posebnim ponosom ističu “Inetrtours kulturni paket“ koji podrazumeva obilazak najboljih prestoničkih pozorišta.
Za svoj posao tvrde da je sa jedne strane izuzetno zahtevan i odgovoran, a sa druge atraktivan i vrlo dinamičan. Pokretači entuzijazma jakog kao prvog dana su im putnici kojiih podržavaju, slede i inspirišu nove ideje i kvalitetnije programe.
- Organizujemo godišnje odmore (letovanje, zimovanje), bavimo se omladinsko-školskim turizmom (izleti, nastava u prirodi, ekskurzije u zemlji i inostranstvu). Rukovodeći se citatom Lorensa Šterna: “Upoznaj prvo svoju zemlju pa onda putuj po inostranstvu“, dosta pažnje poklanjamo putovanjima po Srbiji. Dok samo posebno ponosni na činjenicu da već deset godina u ponudi imamo Kulturni paket, koji podrazumeva poludnevni izlet do Beograda i gledanje najaktuelnijih pozorišnih predstava. Kada govorimo o najatraktivnijim trenutnim ponudama, to su pre svega još uvek aktuelna zimovanja i letovanja čija je prodaja počela već krajem prošle godine ““ navodi direktorka agencije „Intertours“, i kaže da putnici najviše mogu da uštede ukoliko svoje letnje aranžmane uplaćuju već tokom decembra ili januara.
- Za putnike koji su u decembru ili januaru uplatili letovanja popusti su bili i do 50 odsto za hotelske i do 20 odsto za smeštaj u apartmanima. Svakako postoji i sajamski popust koji će se nastaviti i neko vreme posle sajma ““ po našem iskustvu verovatno do kraja februara do 20%, a onda do kraja marta do 10%. Ovde je reč o FIRST MINUTE ponudama, a zavisno od intenziteta prodaje, postoji mogućnost i dobrih LAST MINUTE ponuda pred sam datum letovanja.
Sajam kao mesto za skupljanje informacija
S obzirom da će sajamski popusti trajati i neko vreme nakon manifestacije, u Intertoursu savetuju naše sugrađane da ovaj događaj iskoriste za prikupljanje informacija o novim destinacijama i različitim ponudama.
YUTA daje veće garancije za 150 njenih članica
Yuta ima više od 300 članica, ali će takve uslove nuditi 150 agencija koje su ispunile potrebne kriterijume i za koje je procenjeno da su sigurne.“Intertours“je jedna od njih i na našoj agenciji će bit i istaknut zaštićeni znak - “Yuta garancija putovanja“. To znači da će putnici biti sigurniji kod uplate aranžman u nekoj od ovih agencija, jer se ne može desiti da ostanu bez smeštaja na destinaciji (biće im pronađen drugi smeštaj ili će biti vraćeni u zemlju bez dodatnih troškova), kao i da će im biti vraćen novac (ili ponuđen drugi aranžman kod neke druge agencije koja je u tom programu) u slučaju da agencija nije u mogućnosti da realizuje već uplaćen aranžman.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa