18. februar 2016.18. feb 2016.
ZavrŠen 38. MeĐunarodni sajam turizma u Beogradu

DOBRODOŠLI U RAĐEVINU

U Beogradu je od 18. do 21. februara održan 38. Međunarodni sajam turizma. Turistička organizacija opštine Krupanj imala je zajednički nastup sa turističkim organizacijama iz Loznice i Osečine.
Sa štanda turističke organizacije opštine Krupanj izdvajamo predstavljanje Etno restorana „Stara breza“, projekat „Festival mladih Srbije i Republike Srpske“ Kancelarije za mlade opštine Krupanj, a med i proizvode od meda predstavili su članovi udruženja „Sokolske planine“ iz Krupnja. Uspostavljeni su kontakti sa brojnim turističkim organizacijama i agencijama, kao i medijskim kućama sa ciljem popularizacije Rađevine i organizovanog dolaska turista u ovaj kraj.
Veliku pažnju posetilaca sajma privukao je muzički nastup članova udruženja „Solart“ iz Krupnja koji su najavili letnji muzičko-pesnički susret „Staza“ u Domu poezije „Desanka Maksimović“ u Bogoštici nedaleko od Krupnja.
Prema rečima Jelene Tanasić direktorke Turističke organizacije opštine Krupanj najveće interesovanje posetilaca i predstavnika turističkih agencija privukli su dobri uslovi za aktivan odmor u prirodi i sportsko-rekreativni turizam u Rađevini. Turistička organizacija iz Krupnja je jedna od retkih koja je dobila zahvalnicu od Turističkog društva „Zemun“ iz Zemuna za dosadašnju saradnju i gostoprimstvo u opštini Krupanj, kao i poziv od Radio-televizije Srbije da učestvuje u emisiji „Knjiga utisaka“.
D. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa