18. februar 2016.18. feb 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: VELIKI POSLOVI DIREKCIJE ZA PUTEVE

BOLjI PUTEVI NA SVAKOM KORAKU

Iz Direkcije za puteve opštine Vladimirci najava radne godine već po tradiciji. Put Banića raskršće Velika bara u dužini od 3,7 kilometara dobiće asfalt koji po rečima Ivana Vukovića, pomoćnika direktora Direkcije, finansira kancelarija za obnovu i razvoj Republike Srbije u ukupnoj vrednosti od 60 miliona dinara.
- Biće to samo početak posla koji podrazumeva posipanje kamena na lokalne i nekategorisane puteve u svih 29 sela. Nabavljen je i grejder pa će posao time biti olakšan. Nameravamo i u varošici urediti trotoare a asfaltna igrališta dobiće Jazovnik, Mesarci i OŠ “Žika Popović“, kaže Vuković i dodaje.
- U planu je i asfaltiranje puta u Skupljenu na potezu Mirkovići ka Klenovcu u dužini od 1.030 metara. Novi asfalt biće urađen i na delu sela u Posavotamnavskom Belotiću ka crkvi u dužini od 150 metara dok će se u selu Mrovska uraditi 100 metara asfalta na putu koji ima asfaltne deonice sa obe strane čime ćemo i to pitanje rešiti. Radiće se uporedo koliko to sredstva dozvole i drugo neophodno, jer želja nam je da svi što bolje žive u svim selima naše opštine i samoj varošici, zaključuje Vuković.
Uz kapitalne poslove koji tek slede, iz dana u dan opština poprima sve savremeniji izgled, poručuju iz lokalne samouprave.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa