25. februar 2016.25. feb 2016.

ČIVIJAŠKI `OROSKOP

Riba
Iako je upravo otpočeo period riba, za vas se ne može reći da ste u plusu. Nije krenulo dobro. Vesti iz Libije su vas toliko pogodile da ste poslali Nejakog Uroša da se slika i da te vesti saopšti narodu. Kasnije ste, ipak, odlučili da se i vi pojavite, ali nije to to. U narednom periodu vas očekuju još veća iskušenja, i to onakva na kakva niste navikli.
Ovan
Teško je dokučiti šta je na vas ostavio veći utisak ““ zadovoljstvo zbog pobede nad velikim rivalom, ili tuga zbog gubitka trofeja. Možda može da vam pomogne majka, koja ne propušta nijedan meč omiljenog kluba. Majka je majka.
Bik
Vas to i ne brine, ali ostao je ukus izdaje u ustima. Napustili ste verne partnere, a za nove izabrali upravo one koji su vašoj najvećoj snazi, penzionerima, smanjili penzije. Onomad ste hteli da rušite jednu drugu vladu ako ne poveća penzije, a sada podržavate one koji su panzije smanjili. Vi ste enigma i za astrologe. Ko će to da pohvata i svati svaka čast.
Blizanac
Hvala vam što ste došli u Srbiju i što želite da spasite srpske stočare. Koliko ćete im pomoći, to oni najbolje znaju. Ali vi ste, ipak, trebali malo da se raspitate i da znate da se i u Srbiji ćevapi prave isključivo od junećeg mesa. Volimo mi i svinjeće, ali onda se ti ćevapi malo više skupe. I ne zaboravite da zasadite i koju parcelu luka, jer roštilj bez njega je kao slovo „j“ bez tačke.
Rak
Gazite i rušite sve pred sobom. Protivnici vam nisu ni do kolena. Sigurni ste kandidat za Belu kuću. Iako to ne izgleda, vas svi vole bez obzira na boju kože, seksualno opredeljenje... Vole i nju, ali malo manje zbog onog njenog šonje. Kada budete stali jedno naspram drugog, narod će imati šta da vidi ““ vi sa predivnom Slovenkom, a ona sa onim metiljavim.
Lav
Pa, šta ako ste kupili stan od tamo neke udovice Zemunskog klana. Kao da to ne može da se desi svakom smrtniku, a ne ministru. I pametno je da ćutite, nemate vi kome da se pravdate. Da nisu oni možda lečili one nezgodne? Nisu, vi ste. I na kraju, ko ne bi voleo da kupi nešto za 30 nečega, a proda posle godinu dana za 50, tih istih ““ nečega.
Devica
Nije vam prijatno kada se desi incident na kojem govorite. Ne zamerite, to je Srbija. Nešto vam i položaj Saturna nije u idealnoj putanji. Ali vi dolazite iz zemlje velike demokratije i to najbolje razumete. Ne mogu da se svi slažu sa vama. Uostalom, i u vašoj zemlji je sve više evroskeptika, zar ne?
Vaga
Vi ste pravi dokaz da kod nas postoji „srpski san“ koji ste ostvarili. Nije to za vas bio ni težak, ni dugačak put. Od šofera do ministra i to kakvog ““ vojnog. Onaj vaš drugar je isto bio šofer, ali je dobacio samo do mesta predsednika Zemuna. Možda da podelite tajnu svog uspeha i sa neobaveštenim ne bi li i oni dotakli barem delić „srpskog sna“.
Škorpija
Ostvario se i vaš san. Letećete za Ameriku i to po privilegovanoj ceni karti naše najomiljenije avio-kompanije Er Srbija. Doduše, ne direktno iz Sečnja, već iz Beograda, ali i to je bolje nego da idete iz Budimpešte. A, teško da je iz Mađarske jeftinije nego iz Srbije. Pozdravite dijasporu, i slobodno nam prenesite neki trač iz aviona. Leteće i ON, kupio je kartu.
Strelac
Koliko god da ste u pravu, nije u redu da radnike nazivate „leševima“. Nisu radnici krivi što ti silni menadžeri sa Union i Megatrend univerzitetima godinama vode srpsku privredu. Pogledajte malo u svoje dvorište i barem za nijansu smanjite šlihtanje.
Jarac
To što ste vi pali, ne znači da će da padne i ON, koliko god vi to želeli. Savet ““ manžte se više politike, dosta je bilo. I sve te žabe koje ste morali da progutate zbog drugog jarca, dovoljno govore o tome da je vreme za predah. Nikako ne razmišljajte o kandidaturi za predsednika 2017. godine. A, taj drugi jarac, nije baš toliko plašljiv, pre je prilagodljiv.
Vodolija
Sigurno vam je ruka zadrhtala kada ste potpisivali novi Zakon o saradnji sa NATO. To ne možete da negirate. Znamo vas mi. Tolika „ljubav“ kojom ste obasipali „omiljenu“ vojnu grupaciju u periodu pre 2012. godine ostavila je traga na vama. Nego da vi lepo organizujete piknik za te oficire koji nekažnjeno mogu da koračaju po Srbiji kod vas u Bajčetinu. Kada se naljošte vaše Tomovače, ima da klize bez problema po novim srpskim koridorima.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa