19. avgust 2010.19. avg 2010.
U SUSRET OSMOJ SMOTRI IZVIĐAČA SRBIJE U ŠAPCU

ENGLEZI ISTRAŽIVALI SRBIJU

U Šapcu, na Letnjikovcu, iduće godine u avgustu mesecu, održaće se Osma smotra izviđača Srbije uz učešće velikog broja izviđača i skauta iz više zemalja Evrope
Domaćin Smotre biće Gradski Savez izviđača Šapca i Skupština opštine Šabac sa svim svojim potencijalima. Ovo je još jedna prilika da se šabački izviđači i sam grad još jednom iskažu kao dobri organizatori i još bolji domaćini ovako velikoj manifestaciji kao što je Smotra izviđača Srbije, koja se održava svake četvrte godine u drugom mestu. Na osmoj Smotri očekuje se učešće preko 4.000 izviđača iz cele Srbije od toga preko 2.500 skauta iz celog sveta.
Pripreme za osmu Smotru odavno su počele, mnoga pitanja od opšteg značaja za Smotru su rešena a rešavanje nekih pitanja je u toku. Šapčani su vrlo ozbiljno shvatili ulogu domaćina i veliku zainteresovanost, što se videlo i prilikom prikazivanja promotivnog filma o terenima Smotre, gradu i okolini i svim onim što će služiti Smotri.
Starešinstvo Gradskog Saveza svakog meseca vrši analizu ostvarenih obaveza za pripremu Smotre, što garantuje da će do početka smotre, avgusta 2011. sve biti u funkciji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa