25. februar 2016.25. feb 2016.
ODBOJKA ““ DRUGA LIGA „CENTAR“

Korak ka višem rangu

OK „Zaslon“ - OK „Rudar“ (K) 3:0 (27:25, 25:23, 25:17)
Sport je najbolji kada spoji uživanje u neizvesnom meču i pobedu ekipe za koju navijate. U derbiju 11. kola, „Zaslon“ je maksimalnim rezultatom pobedio ekipu iz Kostolca. Prva dva seta bila su potpuno izjednačena, ali možda dokaz da Šapčani mogu do Prve lige, upravo predstavlja činjenica da su dva puta bili skoncentrisaniji i bolji u završnici setova. Kada su dva seta rešili u svoju korist, samopouzdanje je bilo još veće, dok se nesigurnost uvukla među Kostolce. Za razliku od prva dva, „Zaslon“ je, u potpunosti, kontrolisao treći period ostvarivši siguran trijumf.
Trenutno, ekipa iz Šapca je među tri najbolja tima, deli pozicije sa Loznicom i Šumadijom. Svi imaju po 23 boda. Nova tri se očekuju u sledećem kolu, pošto je rival poslednjeplasirani BMR, koji do sada nije osvojio nijedan bod. Lider VGSK potpuno neočekivano je poražen, na svom terenu od Mladenovca, te sada ima samo pobedu više na prvom mestu.
ŽOK „Zaslon“ ““ ŽOK „Spartak“ (Lj) 0:3 (17:25, 16:25, 14:25)
Nisu Šapčanke bile na očekivanom nivou, što je gost iz Ljiga iskoristio u potpunosti. Loše su ušle u utakmicu, brojnim greškama su u svakom setu dozvoljavale seriju ekipi iz Ljiga koja je prelamala svaki set. Ljižanke su ovom pobedom ponovo došle do trećeg mesta i vratili epitet favorita da tu i okončaju sezonu. „Zaslon“ je drugi put poražen u 2016. godini i sa 4 pobede i sedam poraza, zauzima sedmu poziciju. Do sada su ostvarile pobedu više od Malog Zvornika kojem gostuju u sledećem kolu. Na vrhu su se odavno izdvojile „Roda“ i „Ub“.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa