25. februar 2016.25. feb 2016.
U AUTO-KUĆI „HOLIDEJ“ OD NEDAVNO SE PRODAJU I NOVA VOZILA

USPEŠNI I U NOVOM SEGMENTU POSLA

Auto-kuća „Holidej“ pre tri meseca je postala ovlašćeni zastupnik za prodaju i servis „fordovih“ automobila, kako iz putničkog, tako i iz segmenta lakih komercijalnih vozila
- Polovinom decembra prošle godine potpisali smo ugovor sa „Fordom“, odnosno „Grand motorsom“, na osnovu čega smo postali njihovi ovlašćeni dileri i serviseri. Interesovanje stanovništva i privrede za novim vozilima je na zadovoljavajućem nivou, imajući u vidu činjenicu da je „Ford“ u Šapcu prisutan tek dva meseca. Za naše kupce smo obezbedili različite vidove finansiranja, zahvaljujući ugovorima sa poslovnim bankama, te se određeni modeli mogu nabaviti na 48 meseci, uz beskamatni kredit od 10.000 evra. Nudimo i saradnju sa lizing kućama i bankama i kada su u pitanju privrednici i poljoprivrednici. Svim komitentima na raspolaganju je savremen servis opremljen najmodernijim alatima i dijagnostičkim uređajima, sa kojima rade zaposleni koji se konstantno obučavaju i usavršavaju. Pored toga, auto-kuća „Holidej“ za sva vozila, proširila je poslovanje na rad sa štetama po auto odgovornosti. Olakšali smo i kupovinu novih vozila, zamenom staro za novu, pri čemu se cena novog vozila umanjuje za procenjenu cenu polovnog automobila. Na sajtu preduzeća uvek se mogu videti trenutne akcije i popusti, navodi Budimir Kosovac, direktor prodaje novih vozila.
Šabačka firma lider je u prodaji polovnih vozila u Srbiji. U modernom objektu, koji je otvoren pre četiri godine, svakog trenutka na lageru se nalazi stotinak vozila, zbog čega „Holidej“ posećuju kupci iz čitave države.
- Sticanje poverenja je proces u koji se ulaže mnogo resursa. Prepoznatljivi smo po kvalitetu vozila, koja su stara do pet godina. Izuzetnu pažnju posvećujemo odabiru vozila, a mi se trudimo da ih posmatramo očima kupca. Širina ponude različitih modela je nešto po čemu smo takođe prepoznatljivi. Poseban ambijent, odnosno zatvorena hala u kojoj se nalazi stotinak vozila svakog trenutka, omogućavaju potencijalnim kupcima da nas posete u svim vremenskim uslovima. Svi zaposleni se trude da im boravak u našem preduzeću bude prijatan. Nudimo i mogućnost kupovine vozila preko interneta, na posebnoj platformi gde registrovani korisnici mogu da pretražuju sve licitacije na kojima i mi nabavljamo vozila. Za kupce je to mogućnost da dođu do vozila koje ispunjava sve njihove želje, a za nas proces kojim stičemo novo poverenje. Pored nabavke vozila, nudimo i usluge registracije, tehničkog pregleda, izdavanje probnih tablica i održavanje vozila u našem servisu, kaže Ana Milanko iz Sektora nabavke i logistike.
Pored prepoznatljivih delatnosti, „Holidej“ nudi i servis za sve tipove vozila, uluge registracije i tehničkog pregleda. Deo firme se bavi i distribucijom kozmetičkih proizvoda belgijskog brenda „Pronejls“. Preduzeće trenutno zapošljava 40 radnika, a u zavisnosti od poslovnih rezultata, rukovodstvo planira i angažovanje novih radnika.
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa