25. februar 2016.25. feb 2016.
ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA FK „RADNIČKI“ ŠABAC

Potpora rezultatima

Drugi najstariji šabački fudbalski klub, u prolećnu polusezonu ulazi sa novoizabranim predsednikom kluba, proširenim Upravnim odborom i Nadzornim odborom, jednoglasno izabranim na izbornoj skupšni FK „Radnički“.
Od četvrtka, 25. februara počeo je da teče četvorogodišnji mandat novog predsednika Upravnog odbora FK „Radnički“, Zorana Anđelića, beogradskog preduzetnika koji je dobio poverenje svih članova Skupštine. Ovo nije prvo predsedničko mesto za njega, s“™ obzirom da je nekada predvodio i FK „Lisović“, za koji je nekada i nastupao kao fudbaler.
- „Radnički“ je klub sa dugom i uspešnom tradicijom i čast mi je što mi je ukazano poverenje da budem na njegovom čelu. U klubu su moji prijatelji, svi imamo mnogo entuzijazma, želje i hoćemo da unapredimo klub u svakom pogledu. Nećemo davati velika obećanja. Najpre želimo da organizaciono ojačamo Radnički, napravimo detaljan kratkoročni i dugoročni plan i krenemo njihovu realizaciju. Skupštine se redovno održavaju jednom godišnje, ali mi imamo ideju da se znatno češće sastajemo i analiziramo sve rezultate, ne samo sportske, nego i upravljačke ““ istakao je Anđelić u prvom obraćanju kao predsednik kluba.
Izabrani su i preostali članivi Upravnog odbora, sekretar i Nadzorni odbor, a tema prvog sastanka predsedništva biće izbor koordinatora za rad mlađih kategorija.
- Naš cilj, u doglednoj budućnosti je da imamo sve starosne selekcije, a primarno je da ojačamo sada aktivne, kadetsku, pionirsku i selekciju petlića . Pažnju poklanjamo i struci, trener prvog tima i kadetske ekipe imaju B trenerske licence ““ naglasio je predsednik Skupštine, Nenad Jovanović.
Ideja vodilja uprave je da klub napreduje i više nikada ne ispadne iz bilo koje lige, te svaka šampionska ambicija prati višegodišnji plan koji će biti potpora nastupa Šapčana u višem rangu.
Polusezonu u Okružnoj ligi, „Radnički“ je okončana petom mestu sa 25 bodova, sedam manje od prvoplasirane Drine. Prvo prolećno kolo „Radnički“ igra u Prnjavoru, ali pre 13. marta, „šabačke crvene“ 2. marta, očekuje Kup utakmica u Pričinoviću, protiv Mladosti. Ukoliko „Radnički“ pobedi, 9. marta, dočekaće Mačvu u polufinalu Kupa Šapca.
D. Blagojević

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa