25. februar 2016.25. feb 2016.
OTVORENA POŠTA U MIŠARU

JUBILARNA ZA JUBILEJ

Prošlog četvrtka u Mišaru je otovrena 1.500 ekspozitura “Pošta Srbije“. Poslovnicu je otvorio direktor Javnog preduzeća “Pošta Srbije“ Milan Krkobabić. Ovo je deveta pošta koja je otvorena u okviru akcije “52 pošte za 52 nedelje“.
-Veliko je interesovanje građana za ovu akciju i rukovodimo se njihovim zahtevima. Uz to pokrećemo i društvenu aktivnost. Gde god da dođemo sklapamo po nekoliko bitnih ugovora o pružanju usluga privrednicima. Bitnoje i to da upošljavamo ljude. Zaposlili smo dvoje ljudi iz Mišara. Trenutno imamo preko 20 mesnih zajednica širom Srbija. Pokušaćemo da ravnomerno pokrijemo sve krajeve Srbije. Realno gledano, mogli bi ove godine da otvorimo preko 200 poslovnica i bile bi potpuno ekonomski opravdane, rekao je Krkobabić.
Boris Tumenko, predsednik MZ Mišar, zahvalio se u ime meštana. Istakao je da im je bitno i što se ova Pošta otvara baš u godini kada se obeležava 210. godina od Mišarskog boja.
-Ovo će biti naročito značajno za starije ljude. Pored uštede vremena smanjiće se i troškovi za odlazak do grada. Ubrzaće se i usluge privrednih subjekata, istakao je Tumenko.
Stevan Simić, predsednik Izvršnog odbora Zadužbinskog društva “Prvi srpski ustanak“ Mišar podsetio je da je u vreme Sulejmana Veličanstvenog turska pošta išla preko Mišara. Nada se da će otvaranje ove pošte u 21. veku značiti i za razvoj Mišara kao turističkog centra, ali i da sela Oridskog basena bolje žive.
Ovom prilikom „Pošta Srbije“ sklopila je Ugovor sa nekoliko privrednih subjekata iz ovog kraja.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa