19. avgust 2010.19. avg 2010.
LETNjE ŠKOLE NAUKE

DOSTA POZITIVNE ENERGIJE

“Ova škola je mešavina lepog i korisnog. U isto vreme se i igramo i učimo. Da nije bilo ove školice deca bi po ceo dan samo igrala kompjutere i dosađivala se. Učiteljice dosta doprinose ovim predavanjima i čine ga svaki put sve zanimljivijim“, zapisao je u knjigu utisaka jedanaestogodišnji Miloš, polaznik male letnje škole nauke
Sa Miloševim razmišljanjem slažu se i ostali polaznici ovog dvomesečnog kursa. Ali ni roditelji, koji uprkos letnjim vrućinama istrajno prate svoje mališane na svako predavanje, nisu ravnodušni. Oni za letnju Školu nauke, koju po prvi 3put ove godine organizuje Kancelarija za mlade u saradnji sa profesorkom Tatjanom Marković Topalović i učiteljima i učiteljicama šabačkih osnovnih škola, imaju samo reči hvale.
- Sve pohvale na organizaciji i radu škole. Dovodim dva sina koja su oduševljena prijemom i načinom rada, kao i temama koje se obrađuju. Jedva čekaju sledeći čas. Najiskrenije se nadam da će i sledeće godine ovako nešto biti organizovano, jer mi u Šapcu provodimo odmor pa nam ovako nešto dobro dođe. Kada sledećeg leta budemo dolazili vodićemo računa o terminu letnje škole ““ napisala je u knjigu utisaka oduševljena mama. Na njen komentar se nadovezuje tata sedmogodišnje devojčice. On kaže da je ovakav način rada sa decom nešto što raduje. I tvrdi da je količina pozitivne energije na samim časovima zarazna, a da entuzijazam Tatjane Topalović i učiteljica inspiriše.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa