25. februar 2016.25. feb 2016.
UDOBAN ŽIVOT

UREDITE SVOJ KUTAK ZA KUVANjE

Moderne kuhinje su jednostavne, dobro organizovane i u njima su odklonjeni problemi koji su se javljali u starim kuhinjama.
Skrivanjem elemenata pregradnim vratima, dobijamo na eleganciji i univerzalan prostor. Kada su upitanju boje u modernim kuhinjama koje su trenutno hit, idu od I onih jarkih pa sve do neutralnih. Za sada su najzastupljenije crvena, narandžasta, tirkizna, srebrna, bela, crna, zelena i krem. Ali svakako da sek ao i uvek izdvajaju crna i bela.
Pri izradi kuhinja koriste se uglavnom materijali kao što su prirodno drvo i kamen, sa modernim dodirom nerđajućeg čelika. Radna ploča kod gotovo svih modernih kuhinja je od nerđajućeg čelika koji je veoma lak za održavanje.
Veoma lepo estetski uređena, funkcionalna i jednostavna kada je upitanju održavanje što je veoma bitno za one koji će pripremati ukusna jela i provoditi vreme u ovoj predivnoj kuhinji.
Želite nešto drugačije za vašu kuhinju, nešto što nije jednobojno a opet se uklapa.
Boje koje će uneti svežinu u vaš dom, razbuditi vaše oči
Svetlozelena boja nadomestiće prirodnu boju zelenila i doprineti naturalnom i svežem izgledu. Otvorena kuhinja u zelenim smelijim nijansama doprinosi zabavan utisak. Jarko žuta, pink, ljubičasta oživljavaju prostor.
U nešto smirenijem izdanju za oči su kuhinje koje takođe sadrže šarenilo ali su boje pastelne, koralne i boje morske pene, veoma su žive ali i veoma opuštajuće.
Različite nijanse plave i tirkizne unose razigranu toplinu među elemente nerđajućeg čelika.
Kada su upitanju male kuhinje, ove žive i razigrane boje daće joj osobinu vizuelno mnogo veće kuhinje nego što ona jeste.
Ukoliko mislite da vam treba dekorativnih detalja u kuhinji a ni sami ne znate gde bi ih stavili.
Police
Police su rešenje, one mogu biti veoma funkcionane kada je u pitanju odlaganje stvari a ako na njih stavite ukrase u vidu činija raznih oblika i boja mogu imati I estetsku notu.
Police možete izraditi i sami, one jednostavnije. Potrebna vam je veoma malo vremena i materijala. Koji možete i sami ofarbati i iscrtati po želji, pa one već same po sebi mogu biti ukras koji će doneti živost všoj kuhinji.
Rustika
Ako želite rustičan izgled, možete otići na pijacu ili obližnji buvljak i na njemu ćete sigurno pronaći neki stari kredenac, policu za knjige, koja će doneti potpuno novi izgled vašoj kuhinji.
Uredite vašu kuhinju tako da budete ponosni na nju, svaka nova promena će biti prijatan za vaše oči. I više će te uživati u vremenu koje provodite u njoj.
Stolovi i stolice
Uredite vašu kuhinju i trpezariju, najlepšim stolovima i stolicama. Izaberite neobične i nesvakidašnje stolove i stolice, dozvolite da u vaš dom uđe malo svežine i promena.
Odaberite drugačije materijale, kombinujte, boje veličine i oblike. Dobićete orginalne komade nameštaja na kojima će vam zavideti.
U zavisnosti od boje i prostora na koje želite da smestite stolove i stolice, odaberite najlepše komade. Budite neobični i drugačiju u svom odabiru.
Postarajte se da vaši ukućani uživaju u udobnim i prijatnim stolicama i stolovima.
Sa prijatnim i lepim izgledom, birajte dobar kvalitetan i dobar materijal na koji ćete moći da računate nekoliko decenija.
Neka vaša trpezarija ili kuhinja budu ugodan prostor za vaše ukućane.
Male ugaone kuhinje
Pogodne za male prostore i uređenje istih. Male ugaone kuhinje zgodne za uređivanje malih stanova.
Smestićete sve u kuhinju kao i da ste u velikom prostranom stanu, mozda i bolje organizovano s obzirom na to da će vam sve biti pri ruci.
Takođe male ugaone kuhinje su veoma pogodne ako planirate kuhinju u potkrovlju. Veoma su funkcionalne i sasvim sigurno ćete iskoristiti svaki delić prostora koji ste odredili za kuhinju.
Veoma bitno kod malih kuhinja je bitno osvetljenje da ne bi izgledalo da je ceo prostor oko vas skučen i mračan. Ukoliko nemate prozor, postavite dobro osvetljenje. Možete takođe na jedan od zidova staviti ogledalo i tako dati prostoru na dubini. Slika sa vedrom temom i svetlim bojama takođe mogu dati svežinu malom prostoru.
U salonu nameštaja „Matis“, za penzionere mogućnost kupovine preko administrativne zabrane na penziju. Šest meseci bez kamate, ili do dvanaest meseci sa 5% kamate. Potrebno je sa sobom poneti samo ličnu kartu i poslednji ček od penzije. Obradujte sebe, ili svoju decu u salonu nameštaja „Matis“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa