3. mart 2016.3. mar 2016.
BOKS

Tri medalje

Bokseri šabačke Mačve doneli su tri medalje sa Prvenstva Srbije u olimpijskom stilu boksa za seniore (19 ““ 40 godina) i mlade (17-18 godina). Najbolje boksere Srbije, 84 reprezenta 38 klubova, ugostio je prethodnih dana Lazarevac, a trofejnu salu BK „Mačva“ upotpunila su dva srebra među mladima, odnosno jedna seniorska bronza.
U kategoriji mladih do 60 kg, Tomić je bio blizu zlata. Dobrim nastupom, u polufinalu je eliminisao Sedlana (BK „Omladinac“), a potom u neizvesnom finalu, poenima 2:1, poražen od boksera „Rokice“, Obadovića. Na poslednjoj prepreci do zlata zaustavljen je i Mijailović. Njega je savladao domaći bokser Mirko Mitrović, a do finala kategorije do 75 kg, Mijailović je savladao Majstorovića (BK „Car Lazar“).
Kod seniora, najzapaženiji rezultat imao je Lukić, koji je branio boje Mačve u kategoriji do 69 kg. Poražen je u polufinalu od prvog favorita i kasnijeg pobednika, Živanovića (BK „Lazarevac“). U polufinalu poražen je i teškaš Miloš Karić. Bolji je bio Stanković iz Leskovca.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa