3. mart 2016.3. mar 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POSAVOTAMNAVSKA SREDNjA ŠKOLA

OD EVROPE 120.000 EVRA

Konkurisalo je agilno rukovodstvo škole projektom preko Republike Srbije Evropskoj investicionoj banci u projektu modernizacija škola, i ovih dana dobila 120.000 evra koji će biti tvrde znalački iskorišćena, po rečima direktora škole Milana Isailovića.
- Mi smo uvek verovali da je to pravi put i da je šteta ne iskoristiti evropske novce. Oko 100.000 evra biće utrošeno za dovršetak započetih radova na školi a 20.000 evra za rekonstrukciju mokrih čvorova da bi mladi imali optimalne uslove za rad. To nam je za sada najbitnije i posle tih poslova umivena škola biće jedna od najlepših u Srbiji. Učenici iz okoline Vladimiraca koji pohađaju ovu školu imaće optimalne uslove i nova odeljenja a slede i novi projekti kako bi što više uradili u pravcu boljitka što opet silnim prvim mestima, a na takmičenjima i republička Svetosavska nagrada Milice Šimonović najbolje pokazuju. Ponosimo se svojom školom koju smo u toku raspusta i kada se moglo uredili da se mnogi delovi teško mogu prepoznati, blista neumorni direktor.
Zadovoljan je i predsednik opštine Milorad Milinković koji kaže da je briga o mladima vazda prioritet.
- Sve od Doma kulture do Doma učenika koji će dobiti stanovnike za narednu školsku godinu uz simbolične troškove manje od sadašnjeg prevoza, je pokazatelj da se radi punom parom na tom planu. Tako uz projekte gde mladi naročito kada je Evropa u pitanju imaju prednost, eto mogućnosti da sve maksimalno prilagodimo evro standardima, kaže Milinković.
Dom učenika i par detalja uređenja okoline škole učiniće da škola rađena kao i Dom po evro kvalitetu to istinski i bude.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa