3. mart 2016.3. mar 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

Riba
Sa malim zakašnjenjem čestitamo rođendan, ali ako ste navikli da vam divan dan čestitaju unapred, verovatno ste spremni i na čestitku i unazad. Ionako onaj skup u Sremskoj Mitrovici sa 200 autobusa sa strane može da se protumači kao rođendanska žurka na otvorenom, organizovana je dan posle. Sa zvezdama niste u najboljim odnosima, jer umesto nešto lepo da se desi, ponovo hiljadugodišnja voda, ali o tome u jednom drugom znaku - blizancu.
Ovan
Mnogi su se rastužili što vas nema na listi kandidata za poslanike. Ko će sada da nas zasmejava. Biće, naći će se neko. Ne sumnjamo. Ali, svi mi ne vidimo šumu od drveća. Vi vidite. Možda vazduplohovom sletite direktno u neku ministarsku fotelju. A, sa te pozicije, koja god da bude jer bez univerzalca nema udarca, biće još zanimljivosti.
Bik
Lutko lepa, šta lepa, najlepša, čitaj malo dopise o zabranjenim supstancama. Navrzli se na vas Ruse ovi sa Zapada, ko Šešelj na Tomu. Tamo zabranili supstancu, a onamo može, i vi nadrljaste. I još te Amere niko ne tera da mokre u epruvete. Bog te pita šta oni sve uzimaju. Ako ništa drugo, Venera je uvek uz vas.
Blizanac
Ponovo ste nespremni za veliku scenu i to na početku kampanje. Probutite se čoveče iz letargije. Pokrenite se. Kako mislite da vaskrsnete na mesto gradonačelnika Čačka. Vi kao da ste prespavali i one poplave iz 2014., pa se ne sećate da su to bile velike vode, jednom u hiljadu godina. Ne može dva puta u hiljadu godina i obe najgore. Nema vas godinama, a onda Bog kriv što je pala velika kiša i plavi gde stigne.
Rak
Vi prkosite prirodi, ali imate pravo. Lepo ste primetili ““ Dođe vam da ne umrete, kada vidite ko može da vam podigne spomenik. Razmislite o tome da nije greška u tome što je neko podigao spomenik, već u tome da neko nije, a mogao je. Ali, vremena ima na pretek, mnogi nisu dobili spomenike i mogle bi neke krive Drine da se isprave.
Lav
Za vas ne postoji radno vreme, ali možete da poštujete one koji ga imaju. Pa, ko još predaje listu za izbore u 02,20? Pustite ljude da predahnu malo. Kada već niste uspeli da budete broj jedan, više nije bitno koji ste broj. Oni drugi su još više zakasnili. No, znate kako se kaže ““ ne bije boj redni broj, već autoritet vođe.
Devica
Vi ste na korak od uspeha. Priča podseća na ovu kada momčić ne uspe da upiše Vojnu akademiju, pa se zadovolji sa Školom za rezervne vojne oficire u Zadru, a onda ga život odnese na neku drugu stranu, ali ljubav prema uniformi osta večna. Mogli ste da budete general, a vi odoste u novinare. Sada je druga priča, sa brojem osam na SNS dresu, ne samo da ćete biti poslanik, možda postanete i ministar vojni. Mars je uvek na vašoj strani.
Vaga
Nešto vas nema u javnosti u poslednje vreme. Da li je to zatišje pred buru, ili gutanje knedli zbog pojedinaca na zajedničkoj listi, ko će ga znati. Nijedna od vaših nekoliko ličnosti da se javi, da prozbori koju o NATO, o Šarapovoj, o Vuku, o poplavama. Nema vas. Nemojte dugo, da ne brinemo. Možda promenite ministarsku funkciju.
Škorpija
Podneli ste ostavku, a šta dalje. Ko je tome više kumovao, premijer ili navijači, ne znaju ni zvezde. Nije u redu, ipak, što ga niste zaštitili. Zamislite da vama skandiraju navijači na tribina, ono što skandiraju, a vi znate da niste to. I još niko ni reč utehe da vam pruži, a toliko ste učinili za klub. Nego, pravac tribine i navijanje. Ionako niko neće da posluša upravu, e to i zvezde znaju.
Strelac
Povedite više računa o tome šta gde govorite. Ne zanimaju sve nas vaše erotske frustracije. Ajde da ste izabrali neku, onu pravu, vi izabrali onako. Nije njen jedini kvalitet taj što ima krupne oči. Valjda je bitno i to što nas nesalomivo, bez zastoja, vodi ka EU, na primer. Polako, nađite opsesiju u svojim redovima, ne rukovodite se onom narodnom ““ Tuđe, slađe.
Jarac
Neka vas ne sekira to što je ostalo neprimećeno to što ste i vi na listi za izbore. Ko ume da peva, može i u poslanike. Zar Ivica Dačić nije najbolji primer za to. Možda bude i neka tezgica, kao Ceca. To se, doduše, ne plaća, ako je verovati estradnim umetnicima, to se peva iz ljubavi, ali nadomesti se to na nekoj drugoj ćupriji.
Vodolija
Kada neko zamrzne funkciju da bi se bavio politikom to je vredno pohvale. Obično zamrznu partijsku funkciju da bi se bavili „biznisom“. To što hoćete da budete poslanik, a da malo odmorite od verskih obaveza, i to je ok. Možda vam se tamo pridruže i predstavnici drugih konfesija. E, to bi bila idila.

Ps. U ovom tekstu nismo spominjali Aleksandra Vučića, Zorana Babića, Mariju Šarapovu, Velimira Ilića, Dragoljuba Mićunovića, Bojana Pajtića, Miroslava Lazanskog, Aleksandra Vulina, Miću Berića, Peđu Markovića, Jadranku Jovanović i Muftiju Zukorlića.
Nenad Kulčin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa