3. mart 2016.3. mar 2016.

IZ PU ŠABAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su pretresom stana i drugih prostorija u Loznici pronašli lovačku pušku, lovački karabin, malokalibarsku pušku, veću količinu municije, 168 semenki i izvesnu količinu osušene biljne materije za koje se sumnja da su marihuana, kao i više od kilogram i 600 grama sečenog duvana.
Pretres je izvršen po nalogu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Loznici, a pronađeni predmeti su uz potvrdu oduzeti.
Protiv četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.
*****
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M.Đ. (1996) iz okoline Loznice, kod koga su pronašli i zaplenili 46 paketa sa opojnom drogom.
Policija je pregledom kod M.Đ. pronašla 22 paketa sa 14,35 grama praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin spid i 11,77 grama opojne droge za koju se sumnja da je ekstazi, dok je u njegovom stanu i drugim prostorijama pronašla još 24 paketa sa 12,79 grama praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin spid i 15,04 grama osušene biljke za koju se sumnja da je marihuana.
Sumnja se da je M.Đ. u prethodnom periodu na području Šapca prodavao opojna sredstva.
Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak osumnjičenom je odredio pritvor, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa