Инфо

Берза

  • aero 1.122 ▲ 0,09%
  • impl 3.002 ▲ 0,07%
  • kmbn 2.187 ▲ 0,46%
  • kmbnpb 699 ▲ 2,64%
  • lklg 900 ▼ -0,11%
  • mtlc 2.018 ▲ 0,40%
  • niis 684 ⚫ 0,00%
  • sjpt 149 ▲ 4,93%
  • tgas 11.000 ⚫ 0,00%
(3. март 2016.)
СаопШтење за јавност коалиције „Победа за Шабац“

Шабац не сме бити талац политике

Потенцијал коалиције Победа за Шабац су људи, а наш приоритет њихове потребе. Зато смо прошле недеље разговарали са мештанима Слепчевића, Волујца, Маова, Варне и Јевремовца. Велики број мештана ових села разговарао је са челницима коалиције, Немања Пајић, лидер коалиције Победа за Шабац поручио је да је важно да локални парламент има стабилност и достојанство. Управо захваљујући том уверењу и сопственој доследности Западна Србија је протеклих година омогућила да се реализују озбиљни и велики пројекти, остварујући тако свој програм. Зато је она стожер коалиције „Победа за Шабац“, јер разуме Шабац.
Ово је програмска коалиција, у којој смо удружени са јасним циљем ““ да остваримо пројекте због којих ће се у Шапцу и сваком селу шабачког краја живети боље. Нашим суграђанима представљамо мере које ће томе допринети, а међу најважнијим приоритетима су привреда, пољопривреда, здравство и социјалан заштита. Аграрне мере морају створити услове за достојанствен живот људи који се баве пољопривредом. Зато се Победа за Шабац залаже за подстицаје за засаде воћа, субвенције за набавку механизације и опреме, као и расних грла.
Здравствена заштита, једна од десет тачака нашег програма је у нашем граду доступна свима. Пунктови хитне помоћи, неодложна помоћ, кућна нега на сеоском подручју, прегледи у акцији Караван здравља обезбеђени су чак и за неосигурана лица ““ то је низ акција које смо ми иницирали и спровели. Запослено је 18 лекара и 16 медицинских техничара чак и у овим околностима, када је на снази забрана запошљавања.
Тако Победа за Шабац разуме потребе грађана Шапца и излази им у сусрет. Победа за Шабац је опција коју интересује локална заједница, локални проблеми и зато су предстојећи избори кључни, јер Шабац не сме бити талац политике. Ове недеље разговарамо са житељима Предворице, Миокуса, Орида, Орашца, Мрђеновца, Церовца, Јеленче, Мишара и Горње Врањске.

Најновији број

17. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa