3. mart 2016.3. mar 2016.
SaopŠtenje za javnost koalicije „Pobeda za Šabac“

Šabac ne sme biti talac politike

Potencijal koalicije Pobeda za Šabac su ljudi, a naš prioritet njihove potrebe. Zato smo prošle nedelje razgovarali sa meštanima Slepčevića, Volujca, Maova, Varne i Jevremovca. Veliki broj meštana ovih sela razgovarao je sa čelnicima koalicije, Nemanja Pajić, lider koalicije Pobeda za Šabac poručio je da je važno da lokalni parlament ima stabilnost i dostojanstvo. Upravo zahvaljujući tom uverenju i sopstvenoj doslednosti Zapadna Srbija je proteklih godina omogućila da se realizuju ozbiljni i veliki projekti, ostvarujući tako svoj program. Zato je ona stožer koalicije „Pobeda za Šabac“, jer razume Šabac.
Ovo je programska koalicija, u kojoj smo udruženi sa jasnim ciljem ““ da ostvarimo projekte zbog kojih će se u Šapcu i svakom selu šabačkog kraja živeti bolje. Našim sugrađanima predstavljamo mere koje će tome doprineti, a među najvažnijim prioritetima su privreda, poljoprivreda, zdravstvo i socijalan zaštita. Agrarne mere moraju stvoriti uslove za dostojanstven život ljudi koji se bave poljoprivredom. Zato se Pobeda za Šabac zalaže za podsticaje za zasade voća, subvencije za nabavku mehanizacije i opreme, kao i rasnih grla.
Zdravstvena zaštita, jedna od deset tačaka našeg programa je u našem gradu dostupna svima. Punktovi hitne pomoći, neodložna pomoć, kućna nega na seoskom području, pregledi u akciji Karavan zdravlja obezbeđeni su čak i za neosigurana lica ““ to je niz akcija koje smo mi inicirali i sproveli. Zaposleno je 18 lekara i 16 medicinskih tehničara čak i u ovim okolnostima, kada je na snazi zabrana zapošljavanja.
Tako Pobeda za Šabac razume potrebe građana Šapca i izlazi im u susret. Pobeda za Šabac je opcija koju interesuje lokalna zajednica, lokalni problemi i zato su predstojeći izbori ključni, jer Šabac ne sme biti talac politike. Ove nedelje razgovaramo sa žiteljima Predvorice, Miokusa, Orida, Orašca, Mrđenovca, Cerovca, Jelenče, Mišara i Gornje Vranjske.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa