3. mart 2016.3. mar 2016.
PREDAVANjE ZA POLjOPRIVREDNIKE

AGRAR PETROVIĆ U MISIJI ŠIRENjA ZNANjA

U organizaciji “Agrara-Petrović“, prošlog petka u hotelu “Euforija“ organizovano je predavanje za poljoprivredne proizvođače jagodičastog voća. Kako navodi vlasnik firme koja se bavi trgovinom i uslugama iz oblasti agrara, Vladimir Petrović , reč je o tradicionalnim sezonskim skupovimaa koji povezuju potrošače i proizvođače sa jedinstvenim ciljem unapređenja proizvodnje.
-Ovaj put akcenat je stavljen na proizvođače jagodičastog voća, sa centralnom temom zaštite i prehrane jagode u cilju postizanja maksimalnih rezultata u proizvodnji. Ovo je prilika da zajedno vidimo u čemu to proizvođači greše i da te greške ispravimo istakao je Petrović.
Jedan od predavača, predstavnik Syngente za Sremsku Mitrovicu i Šabac Darko Dolina, izjavio je ovom prilikom da njihova firma ima stručnu službu duž cele Srbije te da su kod njih ovakava predavanja takođe deo tradicije. Šabačkim poljoprivrednicima su se predstavili sa paletom proizvoda za ratarsku i voćarsku proizvodnju.
Dok je predstavnik kompanije Timac Agro Balkans za Mačvanski okrug, diplomirani agronom Dejan Sinđić podelio podatke o njihovim proizvodima koji doprinose boljem kvalitetu jagodičastog voća.
T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa