26. avgust 2010.26. avg 2010.
VALjEVO: FK „VUJIĆ VODA“: FK „MAČVA“ 2:.0

IZ ŠTRAJKA U TRIJUMF

Bezidejna igra „Mačve“. Domaćini izuzetno sportski motisani
Valjevo, 21.08.2010.godine. Stadion: FK „SENjAK“. Gledalaca: 300. Strelci: Tanasijević u 11 minutu, i Tošić u 88. minutu. Žuti kartoni: Ristivojević, Samurović, Obrovac (Mačva), Gajić, Tanasijević, Rašević (Vujić voda).
Perić- Radovanović, Pejović, Ristivojević, Marković- Pavlović, Lazić, Samurović, Obrovac- Nikolić (Milinković od 58. minuta), Gavrić.
Posle jasno iskazanih ambicija uprave i stručnog štaba pred početak ove fudbalske sezone i prave goleade protiv FK „SLOGA“, simpatizeri FK“Mačve“ su očekivali da će se „Mačva“ sa, već po tradiciji neugodnog gostovanja u Valjevu, vratiti bar neporažena, tim pre što su fudbaleri domaćina u petak štrajkovali zbog višemesečnih neisplaćenih prinadležnosti. Ali nade su se izjalovile već posle desetak minuta utakmice, kada se, posle jednog dodavanja iza leđa odbrane „Mačve“, domaći igrač Tanasijeviće našao sam „oči u oči“ sa golmanom „Mačve“ Perićem i rutinski smestio „NAJK“ loptu u levi golmanov ugao.
Do kraja poluvremena „Mačva“ je pokušavala da bezidejnim napadima izjednači rezultat i opravda ulogu favorita prvenstva, ali je sve ostalo samo na pokušajima. Izostao je pravi i organizovani pritisak na gol domaćina.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa