Info

10. mart 2016.10. mar 2016.
NOVA FIRMA U ŠAPCU

ULjA ZA SRBIJU, DžON DIR ZA REGION

Šabačka firma “Motoil“ distribuiraće motorna ulja, i sve ostale vrste ulja po celoj Srbiji. Brend se razvijao pet godina uz saradnju sa inženjerima Rafinerije Novi Sad.
-Stručnjaci iz Rafinerije pratili su razvoj ulja koje se i proizvodi i puni kod njih. Sedište firme i centralni magacin su u Šapcu, odakle će se vršiti distribucija na teritoriju cele Srbije, naveo je Milan Nenadović, direktor “Motoila“.
„Motoil“ ima ugovor sa maticnom firmom RTI koja je generalni zastupnik za Džon Dir i još desetak stranih brendova. Tako će “Motoil“ biti i regionalni zastupnik i distributer ovog najopoznatijeg svetskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Sada će poljoprivredni proizvođači iz Mačvanskog okruga i okoline imati priliku da na brži i jednostavniji način dođu do najsavremenijih traktora, kombajna, presa, sejalica, ali i do sistema za preciznu poljoprivredu.
Poznato je da je ono što je Ferari za ljubitelje automobila, to je Džon Dir za posvećene poljoprivrednike. Tako oznake ovog brenda nemaju samo poljoprivredne mašine nego i garderoba, asesoari, igračke, različiti suveniri.
Ovlašćeni serviser za Džon Dir u Šapcu biće firma “Avenzio“.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa