10. mart 2016.10. mar 2016.
Američko-srpska kompanija u poseti Krupnju

VALLTERA TECHNOLOGIES

Podizanje efikasnosti i efektivnosti poslovanja. Privlačenje domaćih i stranih investicija. Revitalizacija privrede i regionalni napredak
U cilju modernizacije lokalnih samouprava, pojačavanja komunikacije i prilagođavanja novom vremenu Krupanj je u sredu 9. marta posetio tročlani tim američko-srpske kompanije „Valltera Technologies“ iz Beograda koja se, između ostalog, bavi inovacijama u oblasti industrije skladišnih sistema informacija i razvija softverska rešenja koja pružaju podršku poslovnim procesima u okviru lokalnih samouprava kao što su portali sa kontakt mrežom i sistemom, veb servisi koji omogućavaju potpunu zamenu šalterskog poslovanja i dokument sistem rešenja za matične knjige i rešenja koja organizuju sistem čekanja u šalter salama.
Čelnicima opštine Krupanj su predstavljeni neki od proizvoda modularnog tipa koji mogu da se implementiraju u postojeće informacione sisteme u jedinicama lokalne samouprave. Direktna korist se postiže podizanjem efikasnosti i efektivnosti poslovanja uz pojačanu transparentnost pri čemu je korisnicima usluga omogućeno da prate u kojoj fazi se njihov predmet nalazi kako bi bili bolje obavešteni i zadovoljniji uslugama lokalne samouprave.
Suosnivač i direktor kompanije „Valltera Technologies“ Zoran Savić je više nego zadovoljan prezentacijom i sastankom sa predstavnicima opštine Krupanj: „Mislimo da menadžment u opštini shvata značaj implementacije ovakvih rešenja i spreman je da odgovori na izazove, implementaciju novog zakona u o pravnom postupku koji će od lokalnih samouprava zahtevati da prihvataju dokumente koji su digitalno potpisani. Veliko zadovoljstvo je što vidim da je Krupanj opština koja želi da uspešno odgovori na izazove u budućnosti i da postane dobro područje za privlačenje domaćih i stranih investicija. Nadamo se da će ovaj kraj privredno biti revitalizovan i da će napredovati u korak sa svetom“.

Iako nisam direktni učesnik, glumac na sceni, aplauz koji se konkretno uputi glumcima na kraju predstave je aplauz svima nama koji radimo u pozorištu. To je znak da smo nešto dobro uradili. To je suština našeg posla ““ da neko bude zadovoljan i uživa u tome.

Presrećan sam što radim ovaj posao. Pruža mnoge umetničke mogućnosti. Odgovoran, zahtevan, ali i izuzetan.
D.Žugić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa