10. mart 2016.10. mar 2016.

ČIVIJAŠKI “™OROSKOP

RIBE
Ni krivi ni dužni postadoste značajan deo srpske sage Igre za prestol. On će vama da tuži državu, e pa ne može to tako. Prvo da plati struju, pa onda neka radi šta želi. I to kada je počeo da vam smešta, sada u sred kampanje za vanredne izbore i još u vanrednoj situaciji.
OVAN
Vi imate strašan problem sa zastavama. Aman, čoveče, dokle ćete da palite iste. Zastave služe da se maše sa njima, a ne da se pale. Može neko da strada, vatra je to. A, i nije više neka fora, već je viđeno. Povedite vi malo računa o tome da li će ili neće da vas vrate tamo odakle ste došli. Neće to biti baš toliko lako, kao što neki misle. Ipak, imate vi više od 130 kilograma.
BIK
Koga ste vi sve upoznali, blago vama. Posle Putina, Obame i bog te pita koga još, sada ste videli i princa Čarlsa, ali ajde njega, nego i britansku princezu. Slobodno je pitajte za neki modni savet. Možda počnete da nosite i šešire. Za početak, nosite ih samo u Bajčetini. Da se naviknete. Samo nemojte da se zbunite ““ Kamila, ne Dajana.
BLIZANCI
Mi možemo da odahnemo, ali Čačanima se izgleda zvezde ne slažu u idealnu putanju. Teška srca ste doneli odluku da se povučete sa mesta ministra na kojem ste učinili sve što je bilo u vašoj moći da ne učinite ništa. Hoćete da se vratite u svoj grad, i da nasledite brata koji je nasledio vas. Potez vredan divljenja, ali je i praktičan. Sigurno je plata gradonačelnika veće od plate ministra. A, i mogućnosti su veće, nego od dve vanredne situacije u dve godine.
RAK
Opet ste zeznuli situaciju. Koga bre da tužite, državu. Ajte, molim vas. Nekada davno, možda, danas, kada je država ON, to neće proći. Možda malo smirite situaciju na večeri sa vašim kumićem, bratom po tituli. Znamo mi da se teško živi, ali - plaćajte svoje račune. Koliko god to teško bilo, morate da ih plaćate da ne bi radile makaze.
LAV
Vaše imenovanje za direktora EPS je velika nepoznanica za zvezde. Ogromno iznenađenje. Mada, imali ste predispozicije. Vodili ste jedno preduzeće, i to kakvo ““ pečenjaru, a i završili ste neki dopisni fakultet, beše u Sremskoj Kamenici. Posle toga je došla manje važna funkcija, ona kada ste vodili “Kolubaru“-
DEVICA
Vašoj kreativnosti nema kraja. Šta ste vi sve smislili, to je za enciklopediju. Plašimo se da ste se ovog puta malo preterali. Ideja da svakoj ženi koja se uda dobije i posao, nije dočekana oduševljeno u redovima slabijeg pola. Pa, one žele da se udaju da ne bi radile. One hoće da uživaju u plodovima svog rada, a ne da spremaju, kuvaju, čiste, i još da odrade šihtu.
VAGA
Vi ne volite NATO, ali glasate za sporazum sa njima. Protiv ste kapitalizma, a podržite Zakon o radu koji ide kapitalistima na ruke. Volite, npr, žene, ali ne i one u bundama, još one u kampanji. Pa, što da ne nosi bundu, ako ima neka plati. Da li je ona kriva što je bila ambasador u Vatikanu, koji isto ne volite? To sve treba shvatiti i svariti. I dalje ste velika enigma za zvezde.
ŠKORPIJA
Vi koristite svaku priliku da veličate onoga koga treba, i to je opšte poznata činjenica. Samo nastavite,milina je slušati vas. Povedite malo računa da pronađete pravu meru. Ovoga puta ste dozvolili sebi da predložite nešto, i to dva puta. Da se niste malo osilili? Kako to da vi nešto predložite? Čak ste rekli da se prekida kampanja kako bi bili sa narodom kada je teško. Pomisliće neko da ste mnogo bitni. I da, ne petljajte se u nešto što se razume. To što vi, možda, nikada niste rekli nekoj ženi da je lepa, ne znači da je to seksizam.
STRELAC
Kada lažete, lažite sa merom, a ne tako da i ptice na grani provale da ne govorite istinu. Baš će neko da se navuče na priču da ministrima mora da se poveća plata, jer to traže MMF i Svetska banka. Da li vi to hoćete da kažete da oni žele da se bogati još više bogate, a siromašni još više osiromaše. Udrite još više po penzijama, platama, otkazima, a vaše plate podižite, jer takav posao zahteva veliku žrtvu i tanak obraz.
JARAC
To što neko daje za pravo da vas napada za neke kokoške i smirivanje, neka služi njemu na čast. I to još u situaciji kada je pauza u kampanji. Naravno da je vama bitna briga o kokoškama. Problem je što i drugi nemaju tu vrstu empatije. I nije u redu što ne postoji neki “smirić“ i za kokoške. A, mogli ste i vi da ga nađete u ta dva mandata.
VODOLIJA
Svima nama je puno srce što ste obišli svoju drugu majku. Ovoga puta ste Tarabiće ostavili na Andrićevom vencu, ali od vas uvek može da se očekuje neočekivano. Saznali smo da imate dogovor sa Bogom, a šta je vaš domaćin saznao to bolje da ni ne zamišljamo. Ako ste se njemu, kao što rekoste, ispovedali i ispričali ono što nikome niste, jadan on. Šta je on sve tu čuo, sigurno mu nije bilo lako.

P.S. U ovom tekstu nismo spominjali Aleksandra Vučića, Vojislava Šešelja, Dragicu Nikolić, Velimira Ilića, princa Aleksandra Karađorđevića, Milorada Grčića, v.d. direktora EPS, Dragana Markovića Palmu, Aleksandra Vulina, Nebojšu Stefanovića, Kori Udovički, Borisa Tadića i Tomislava Nikolića.
Nenad Kulačin, astrolog u pokušaј

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa