17. mart 2016.17. mar 2016.
karate

NIZ MEDALjA

Na međunarodnom “Enpi kup“ ““ u u Subotici, šabački karate postao je bogatiji 5 zlatnih, 2 srebrne i 4 bronzane medalje. U naš grad doneli su ih članovi KK “Šabac“. Željko Milutinović, David Delić, kao i miks kata timovi pionira, kadeta i starijih juniora, bili su najbolji. Živko Milovanović i Ana Bojić okitile su se srebrom, dok su bronze poneli: Letić, Šajinović, Radaković i Letić.
Kroz desetak dana očekuje ih Evropsko prvenstvo u Nirnbergu.
Članovi Karate kluba “Bušido 12“ Badovinci osvojili su 15 zlatnih medalja, 2 srebrne i 2 bronzane medalje na otvorenom Prvenstvu države održanom u Novom Sadu.
Najbolji takmičar “Bušidoa“ Milan Jevtić opravdao je epitet favorita i zaslužio četiri zlatne medalje u katama pojedinačno, ekipno, borbama pojedinačno i martial arts disciplini. Milica Jevtić osvojila tri zlata-pojedinačno, ekipno i borbe. Sreten Jevtić tri zlatne-kate seniori, veterani i martial arts, Nemanja Kovačević dve zlatne-kate i ekipno. Marko Jevtić, jedna zlatna u katama ekipno i jedna bronzana pojedinačno. Nina Nosović, Dragana Jovanović, zlato u katama ekipno i srebro pojedinačno, Kristina Laušević ekipno zlato, a Borko Jovanović bronza kate. Dragana Jovanović, Milica Jevtić i Kristina Laušević Marko, Milan Jevtić i Nemanja Kovačević ““ zlato kate.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa