17. mart 2016.17. mar 2016.
ZONA „DRINA“ ““ 16. KOLO

Sve pobede

FK „Jedinstvo 1945“ ““ FK „Sloga“ (S) 1:0 (1:0)
Novi trijumf, šesti uzastopni, igrači Jedinstva ostvarili su protiv sjeničke Sloge. Imali su inicijativu, bili bolji, a ono što je najvažnije, gol su postigli u pravom trenutku. Delovalo je da oba tima razmišljaju o poluvremenu, kada je po levoj strani prošao Lukić, centrirao, a smušenost golmana Sjeničana, Dizdarevića, iskoristio Đokić. Pokušavali su gosti da se vrate u nastavku, želelo je i „Jedinstvo“ da uveća prednost, ali nije bilo promene rezultata. Najteži rival, Vladimirce očekuje u sledećem kolu, kada gostuju vodećem Zlatiboru.
FK „Provo ““ FK „Brezovica“ 2:0 (1:0)
Gosti su pokazali da su bolji od pozicije i bodovnog salda, ali je i „Provo“, golovima u pravim trenucima, demonstriralo da mu je mesto u vrhu. Tvrd meč bez mnogo prilika „otvorio“ je Adamović u 22. minutu. Posle akcije Vujkovića po levoj strani, Stanković povratnim pasom pronalazi Adamovića za lep vodeći gol. Pretili su i gosti, ali ih je definitivno „umirio“ Vujković u 63. minutu. Za vikend, u Provo, dolazi Sloga (BB).
FK „Rađevac“ ““ FK „Budućnost“ (A) 2:1 (0:0)
Ariljci su bili bolji u prvom delu, ali to nisu materijalizovali. Domaćin je, s“™ druge strane, iskoristio znatno bolje drugo poluvreme. Stevanović i Ilić glavom u 48. odnosno 66. minutu doneli su nedostižnu prednost. Poraz je ublažio Prtenjak u 70. minutu. Priliku za nove bodove, ekipa iz Krupnja ima na gostovanju poslednjeplasiranoj Brezovici u sledećem kolu.
TABELA: 1. Zlatibor 40, 2. Sloga (BB) 37, 3. Provo 31, 4. Jedinstvo (V) 28...7. Rađevac 22...
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa