17. mart 2016.17. mar 2016.

ČVIJIAŠKI HOROSKOP

OVAN
Lepo smo rekli pre nekoliko brojeva da se ne sekirate, da nećete putovati u Holandiju pre izbora, teško vas je preneti. Za razliku od vas, mi ne znamo koliko će da vas rebnu, ali ne sumnjamo u vaše gledanje u zvezde. Ovde je sve pod kontrolom. Malo samo manje ružnih reči na tviteru, internet je to, svima je dostupan.
BIK
Ponovo nam bila lepa Zora. Gde ona prođe, tu samo putevi, pruge, prelazi niču. Obećano u junu da će biti gotovo do novembra, pušteno u rad u martu, taman u kampanji. To što ste zaposleni u Vladi Srbije kao potpredsednica, ali ne prva kako reče nosilac još neproglašene liste SNS u Šapcu, i ministarka, daje vam privilegiju da u sred radnog vremena posećujete partijske štandove koji ama baš nikakve veze nemaju sa vašim poslom, sem što će izbori u aprilu. A, tek ste počeli.
BLIZANCI
To što vi radite, to je vanzemaljsko. Nemate pardona ni prema kome. Ljude oko sebe punite vrećama krompira. I samo napred. Rolan Garos je vaš, videćete. I neka vas ne dotiču kometari i pogrešne interpretacije vaših reči. Ništa loše niste rekli, a Britanci ko Britanci. Oni će uvek naći način da nešto izvrnu, nezadovoljni svojim sunarodnicima na turu. Uvek će im neko drugi biti kriv, njima i Rodžeru.
RAK
Kada ste vi u pitanje, samo je nebo granica. Postavili ste novi rekord i lestvicu podigli do broja 24. Toliko uzastupnih trijumfa ste ostvarili. A, ima još dosta da se igra. Tu nećete stati, biće tu još radosti i uspeha. Em momci igraju dobro, em navijači ne pevaju onu pesmu koja neke nervira. Samim tim, biće i dobre podrške. A, dušmani neka crknu.
LAV
Narod lepo kaže ““ dokoni pop i jariće krštava. Ono jeste kampanja i otvara se sve i svašta, ali ko još otvara butik u tržnom centru u okviru kampanje. Pa dosta nam je liftova, semafora, klupa, sada ćemo da se slikamo i po buticima. I kao fol. svi kupuju po buticima. Šipak, šaneri trljaju ruke tokom kampanje. Sva odela oni obezbeđuju, i to kupuju na popust, uzmu ih kada prodavcima popusti pažnja, a onda vam uvale za smešne pare.
DEVICA
Imali ste priliku da se lično uverite koliko su novinari hrabri. Zamislite da su se drznuli da vam postave pitanje. Ej, vama, ministru pravde da postave pitanje, i to o tamo nekom sudiji, koji je tamo nekom biznismenu vratio pasoš. Ma, lepo ste mu i odgovorili, da imate pravo da mu ne odgovorite. Vama je potreban mir i koncetracija u kampanji, a ne pitanja koja mogu da vas izvedu iz takta.
VAGA
Vi ste bogat čovek. Imati prijatelja Amerikanca, koji se vama malom čoveku javi kada se vraća u domovinu, ili Kineza koji vam dolazi na slavu, to je velika čast i bogatstvo. Nikada ne znate kada će vam biti potrebna pomoć prijatelja. Imate vi i kamilu kojoj ste kum, ali nemate više onaj PUPS, i pitanje je kako ćete dalje. Zvezde su vam naklonjene. Nemojte da se sekirate. Vi ste uradili sve što je u vašoj moći.
ŠKORPIJA
Vi ste žena koja ima kuraži. Nazvati gejeve Srbendama, svaka čast. Nekima ste vratili osmeh na lice, neke ste uvredili, ali nikoga niste ostavili ravnodušnim. Pianje je da li će za vas da glasaju samo Srbende, ili i oni malo manje “mačo“ gejevi. Uleteli ste u prostor koji je već bio rezervisan za neke druge. Hrabro i samo napred. Zvezde su uz vas.
STRELAC
Vi ste hrabri, ali nismo znali i da ste ludi. Pa, ko bre sme iz Surdulce da napada premijera. To što imate državni fakultet ne daje vam za pravo da napadate premijerove ljude. To što je neko uspeo od kelnera da postane državni sekretar govori o njegovoj sposobnosti, a ne o lažnim diplomama. Pa, ako je mogao predsednik mogao da završi to što i ne zna šta je završio, zašto ne bi mogao i neki kelner iz Surdulice. Srbija je otvorena i slobodna zemlja.
JARAC
Kada je neko rođen 1. januara, a još je bio ministar policije, pa premijer, pa šef diplomatije, poznavanje teorije relativiteta za njega je mačji kašalj. I neka se niko ne čudi što je baš na taj dan, kada je Albert Ajnštajn oktrio teoriju relativiteta, SPS započela kampanju. Kao što zapeva “nesalomivi jarac“ ““ ko bi reko čuda da se dese, sve je relativno sem SPS.
VODOLIJA
Vi ste, takoreći, vaskrsli, i to ponovo pred izbore. Bog te pita odakle, kažu iz Minska, hvalite se kako ste kupili televiziju i počinjete da radite od septembra. E, samo ste nam vi još falili. Imamo televizija koliko hoćemo, ali baš da gledamo i nemamo šta. Garantovano, Nova BK televizija doneće nam nove rijalitije, ovoga puta sa Istoka ““ Na putu do Rusije i nazad, Podmoskovlje zove, Maher i Makarona.
RIBE
Kada neko zna posao, onda zna, i tu nema velike mudrosti. Toliko je velika pažnja kamera na vama, da vi jendostavno jezik kadrova, uglove snimanja, rezolucija, HD i 4K formata, držite u malom prstu. Tako ste došli do zaključka da vas najbolje snima kamera Panasonik. Kada vas ona usnimi, vi ste kao uslikan. Visok, lep, ne širi vas, i svaku vašu pozitivnu crtu dodatno naglasi. Apsolutno više ne dolazi u obzir ni Soni, ni Tošiba, niti bilo koja druga. Kada se i one budu mejd in Srbija, tada mogu da vas uslikavaju. I vodite računa, možda dođete u Šabac na miting, a da listu još nemate. Tu ni Japanci ne mogu da pomognu
PS. U ovom tekstu nismo spominjali Vojislava Šešelja, Zoranu Mihajlović, Novaka Đokovića, Miodraga Božovića Grofa, Rasima Ljajića, Nikolu Selakovića, Dragana Markovića Palmu, Sandu Rašković Ivić, Novicu Tončeva, Ivicu Dačića, Bogoljuba Karića i Aleksandra Vučića.
Nenad Kulčin

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa