Инфо

Берза

  • aero 1.675 ▼ -0,42%
  • dnos 1.103 ▼ -1,34%
  • fito 2.790 ▼ -0,36%
  • mtlc 2.020 ▼ -4,27%
  • niis 677 ▼ -0,29%
  • sjpt 141 ▲ 0,71%
(26. август 2010.)
ДАН ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

СПОРТСКА ХАЛА РОЂЕНДАНСКИ ПОКЛОН

Прослава Дана општине протекла је у знаку отварања спортске хале, чија је укупна површина скоро 1,8 хиљада квадратних метара
У присуству бројних грађана, општинског руководства и ђака, салу је отворио и предао на управљање ОШ „Мића Станојловић“, министар просвете проф. др Жарко Обрадовић који је том приликом истакао да отварање школске спортске сале има два важна елемента.
- Прво је сарадња и однос Републике и локалне самоуправе, собзиром да је ова сала направљена средствима државе и општине Коцељева. То показује да и једни и други улажу у развој општине и спорта, и важно је за младе и за образовање. За младе људе ће бити могућност да своје слободно време утроше овде и да изграђују дух спорта, такмичења, конкуренције али и дружења, разумевања, заједништва и да се ствара једна позитивна енергија која ће се после пренети и на процес учења- изјавио је министар Обрадовић.
Велика сала од 1,3 хиљаде квадрата и капацитетом од 300 места има под који у потпуности испуњава критеријуме и задовољава стандарде за одржавање међународних одбојкашких, кошаркашких и рукометних утакмица, док је мала сала у склопу овог спортског објекта, површине око 180 квадрата, намењена за гимнастику и борилачке спортове.
Након пресецања врпце одржана је и централна свечаност којој су присуствовали министри просвете и државне управе и локалне самоуправе, Жарко Обрадовић и Милан Марковић, генерални секретар Сталне конференције градова и општина Ђорђе Станичић, градоначелници и челници других општина, представници Војске Републике Србије, републичких органа, јавних предузећа и установа, свештенства...

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa