17. mart 2016.17. mar 2016.
ZORANA MIHAJLOVIĆ OTVORILA PRUŽNI PRELAZ U MAJURU I NAJAVILA POČETAK RADOVA NA AUTO PUTU

„RAMPA“ VREDNA 15 MILIONA DINARA

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović otovorila je pružni prelaz u Majuru za koji je plaćeno ukupno 15 miliona dinara.
Simpatizeri SNS i novinari čekali su ministarku više od 45 minuta, ali to je ništa u odnosu na to koliko su Majurci čekali da se reši problem jednog od najnebezbednijih pružnih prelaza u Srbiji.
- Vlada Srbije je obezbedila ovaj pružni prelaz i onako kako smo obećali prošle godine tako smo i uradili. Ovo je bio najnezbezbedniji pružni prelaz u Srbiji. Završićemo i ostale pružne prelaze, ali ovaj smo uradili u roku i kako smo obećali građanima ““ rekla je Mihajlović.
Prema njenim rečima, od 75 nebezbednih pružnih prelaza u prošloj godini obezbeđeno je 38, dok će preostali biti završeni u toku 2016. godine.
Mihajlović je istakla da je na prelazu u Majuru godišnje bila najmanje jedna nesreća upravo zbog nebezbednog pružnog prelaza i dodala da na tom prelazu počinje i ugradnja video nadzora.
Nešto kasnije, u centru Šapca pored štandova SNS, ministarka Mihajlović je najavila za kraj godine početak izgradnje auto puta Novi Sad ““ Ruma ““ Šabac.
- Pozivamo građane Šapca da nam daju poverenje da nastavimo da sprovodimo reforme. Ulagaćemo u infrastrukturu grada, smanjiti nezaposlenost i dovesti investicije, a gradićemo i fruškogorski koridor, Novi Sad- Ruma- Šabac krajem ove godine. Projektno- tehnička dokumentacija će biti gotova za mesec dana ““ rekla je Mihajlović.
OČekujemo dobar rezultat
Po ispraćaju ministarke Zorane Mihajlović, novinarima se obratio i prvi na listi SNS za izbore u Šapcu dr Slobodan Popović.
- Očekujemo dobar rezultat, očekujemo pobedu. Očekujemo da ovu nesposobnu gradsku vlast sklonimo, da ostvarimo dobar rezultat i da preuzmemo vlast u gradu ““ rekao je Popović.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa