17. mart 2016.17. mar 2016.
VODA U AMBULANTI U MAČVANSKOM PRIČINOVIĆU

REŠEN VELIKI PROBLEM

Ambulanta u Mačvanskom Pričinoviću od ponedeljka je priključena na gradski vodovod
Radnici JKP „Vodovod Šabac“ okončali su radove na 90 metara vodovodne mreže u Mačvanskom Pričinoviću. Zahvaljujući investiciji od 350. 000 dinara obezbeđen je vodovodni priključak u ambulanti u ovom mestu.
- Zahvaljujući finansijskoj pomoći Grada Šapca i razumevanju gradonačelnika Nebojše Zelenovića, okončali smo ovaj posao. Prošle godine škola u Mačvanskom Pričinoviću je priključena na vodovodnu mrežu, a sada je i ambulanta dobila iste uslove. Nastavljamo sa investicijama i u ovoj godini, rekao je direktor JKP „Vodovod Šabac“ Aleksandar Prodanović.
Milan Vasić, direktor Centra za socijalni rad, podsetio je da Grad Šabac brine o svim svojim građanima, i u gradu i u selima, a da je širenje vodovodne mreže primer za to.
- U našem Šapcu niko neće biti zaboravljen, niko neće biti gladan i svako će moći da se leči. Šabac ima razvijen sistem zdravstvenih i socijalnih usluga i imamo plan da nastavimo da brinemo o svim našim građanima, jer je ovo naš grad, poručio je Milan Vasić.
Ovom investicijom rešen je dugogodišnji problem u radu ambulante šabačkog Doma zdravlja u Mačvanskom Pričinoviću, naglasio je član Gradskog veća dr Branko Vujković.
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa