17. mart 2016.17. mar 2016.
PRAZNIK ZA LjUBITELjE KAMIONA

NAJVEĆI PROIZVOĐAČI NA JEDNOM MESTU

Šabac je prošlog petka bio domaćin manifestacije „Shell Rimula road truck shonj“, na kojoj su svoje proizvode predstavile firme „Šel“, „Man“ i „Švarcmiler“
„Šel“, „Man“ i „Švarcmiler“ na jednom mestu. Gosti „Shell Rimula road truck shonj“, skupa u organizaciji kompanije „Orbiko“, uz podršku šabačkih firmi „ Automaterijal“ i Auto-centra „Živanović“ , upoznali su se sa kvalitetom novih maziva i karakteristikama poznatih nemačkih kamiona i prikolica.
- Naš osnovni cilj na ovom skupu bio je da promovišemo „Šelova“ maziva i tehnologiju. Ulažemo velike napore da napravimo proizvode kao što je „Šel Rimula“, ulje koje je veoma kvalitetno. Ono omogućava uštede u potrošnji goriva i održava motor čistim, navela je Mirela Melone iz sektora marketinga kompanije „Šel“.
Jedan od domaćina manifestacije bilo je šabačko preduzeće „Automatirijal“.
- Mi smo ovlašćeni zastupnici „Šelovih“ proizvoda već tri godine. Veoma mi je drago da smo uspeli da organizujemo ovaj skup. Dovesti tri velika proizvođača, kao što su „Šel“, „Man“ i „Švarcmiler“ na jedno mesto nije lak posao. To je nešto što do sada nikome nije pošlo za rukom. Nadam se da će spoj ovako velikih kompanija sa našim privrednicima omogućiti korist svim stranama, rekao je Vladan Spasojević, vlasnik firme „Automaterijal“.
Veoma je dobro što su šabačke firme u stanju da dovedu velike kompanije i njihove proizvode u naš grad, istakao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom obraćanja učesnicima manifestacije.
- Posao i investicije nam neće doneti niko sa strane. Za to se moramo izboriti sami, baš kao što se Spasojević sa svojom firmom izborio da dobije ozbiljne partnere. Naši ljudi imaju snagu i energiju koja se mora iskoristiti kako bi se zaposlilo što više ljudi. Imamo plan kako da to toga dođe, kroz saradnju sa domaćim privrednicima, ali i strancima. Mi smo kao grad otvoreni za sve investitore, jer Šabac je naš, rekao je gradonačelnik Šapca.
„Organizatori manifestacije ističu da im je drago što je veliki broj šabačkih privrednika imao priliku da razgovara sa predstavnicima najpoznatijih kompanija u oblasti auto industrije, te da dogovore poslovnu saradnju.“
M.Maksimović

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa