17. mart 2016.17. mar 2016.
OTVORENA NOVA EKSPOZITURA NLB BANKE BEOGRAD U ŠAPCU

PODRŠKA GRAĐANIMA I PRIVREDI

Svečanim presecanjem vrpce prošlog petka otvorena nova ekspozitura NLB Banke Beograd u Šapcu. Tom prilikom gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je istakao:
- Drago nam je što se jedna nova banka pojavila u našoj bankarskoj porodici ali i uopšte u privrednom ambijentu grada. To je banka koja će zaposliti deset novih ljudi. U isto vreme biće dobar partner i pratiti naše privredne aktivnosti. Zaista verujem da će centralni segment biti razvoj poljoprivrede i praćenje poljoprivrednih aktivnosti na pravi način, a u to su me uverili i direktori banke. Poljoprivreda i agrobiznis će biti u njihovom fokusu.
Zahvaljujući prošlogodišnjim dobrim poslovnim rezultatima i ostvarenom dobiti od 1,2 miliona evra NLB Banka nastavila je sa razvijanjem poslovne mreže i samim tim približavanjem većem broju građana i privrednika Srbije. Zato i ne čudi što je posle Čačka i Užica i Šabac dobio priliku da ostvari dobru ekonomsku saradnju.
- U NLB Banci svi zajedno svakodnevno radimo na važnom zadatku - da budemo banka koja iskreno brine o svojim klijentima i zajednicama u kojima posluje. Cilj nam je da podržimo građane i privredu u svim njihovim životnim i poslovnim planovima - izjavio je Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke na svečanom otvaranju poslovnice u Šapcu.
Tokom protekle godine NLB Banka investirala je preko sedamdeset miliona evra u kredite građanima i privredi Srbije s posebnom pažnjom na preduzetnike, mali biznis i registrovana poljoprivredna gazdinstva.
- Ovde sam da potvrdim da naše kolege iz Srbije u svakom trenutku mogu da računaju na punu podršku svih članica Grupe. Verujem da je to značajna komparativna prednost NLB Banke Beograd u realizaciji aktivnosti usmerenih na kvalitetnu podršku klijentima i pomoć u ostvarivanju njihovih ciljeva, kao i povezivanju srpske privrede i ekonomije sa onima u regionu - dodao je Blaž Brodnjak, v.d. predsednika Uprave NLB Grupe i član Upravnog odbora NLB Banke Beograd.
O. Gavrilović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa