26. avgust 2010.26. avg 2010.
MLADI I NjIHOVA KANCELARIJA

BEZ MUKE DO ZABAVE

Neinventivni provodi i izlasci, nekonstruktivno provođenje slobodnog vremena, alkohol i nasilje, po rečima Aleksandra Milanovića neki su od najčešćih problema sa kojima se suočavaju mladi ljudi danas
Volontiranje u Kancelariji za mlade bivšem učeniku Šabačke gimnazije Aleksandru Milanoviću, bilo je, kako sam tvrdi, od višestruke koristi. Aktivnim angažovanjem na različitim projektima, vremenom je usavršio veštinu komunikacije ali i sposobnost funkcionisanja u okviru grupe.
Aleksandrov volonterski staž otpočeo je pre dve godine. Tada je u želji da ostvari što bliskiji kontakt sa omladinom, Kancelarija za mlade organizovala povezivanje sa parlamentima šabačkih srednjih škola.
- Bio sam veoma aktivan u radu učeničkog parlamenta Šabačke gimnazije i kada je krenula cela priča povezivanja školskih parlamenata i Kancelarije za mlade ja sam se odmah priključio. Tako je sve krenulo ““ priseća se Milanović.
Nakon toga usledile su brojne kampanje i akcije. Projekti su organizovani da ukažu na najčešće probleme mladih, ali i srpskog društva uopšte. Akcije su pokretane da nakon prepoznavanja problema, posredstvom mladosti, dovedu do svežih ideja za rešnje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa